Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Resultats satisfactoris del primer any de les caixes niu

Escrit per el 25 de Març de 2021

  • Conversem amb el tècnic de Medi Ambient Sergi Travessa sobre els resultats del primer any del projecte caixes niu al municipi.
  • Els resultats acullen un 59% de caixes niu ocupades i un 50% de niuades.

Des de Ràdio Palafrugell establim contacte amb en Sergi Travessa, tècnic auxiliar de Medi Ambient a l’Ajuntament de Palafrugell. Al llarg de la conversa, en Sergi ens recorda els objectius del projecte caixes niu i els resultats del primer exercici 2029-2021 al municipi.

Primer de tot, el tècnic Sergi Travessa ens recorda els objectius del projecte caixes niu al municipi.

Amb l’arribada del confinament a les portes de la darrera primavera, la col·laboració dels centres educatius del municipi amb el projecte es va estroncar. Així i tot, aquest curs continuen amb l’activitat prevista.

Resultats satisfactoris amb un 59% de caixes niuades

A continuació, en Sergi Travessa ens classifica per espècies el tipus de caixes niu que s’han col·locat als diferents punts del municipi.

Amb un 59% de caixes niu ocupades en el primer any del projecte, en Sergi qualifica els resultats de “satisfactoris”. Amb un percentatge aproximat del 50% de caixes niuades.

En segon terme, Travessa ens avança que és molt probable que els nius ocupats tornin a ser ocupats perquè ara les espècies “ja el coneixen”. Tot seguit, aclareix quina serà l’actuació davant les caixes niu que no han estat ocupades.

En darrer terme, convé ressaltar la participació de la Fundació TRESC en l’elaboració de les caixes niu. Així agraeix totes les entitats col·laboradores en el projecte, en Sergi Travessa.

projecte caixes niu

Finalment, adjuntem l’entrevista íntegra amb Sergi Travessa, tècnic de Medi Ambient a l’Ajuntament de Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).