Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Represa del servei de transport adaptat porta a porta de Palafrugell

Escrit per el 22 de Juny de 2020

Avui dilluns 22 de juny, es reprenen alguns serveis que havien estat parcialment suspesos arran de la crisi de la COVID-19. Aquest és el cas del servei de transport adaptat porta a porta de Palafrugell. Es tracta d’una tasca portada a terme per la Creu Roja i dirigida a persones majors de 65 anys i/o amb dificultats de mobilitat.

Ens explica el funcionament d’aquest servei la Roser Massaguer, Regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Palafrugell:

Tal com explica la regidora, aquest servei permet adaptar-se al recorregut que els usuaris sol·licitin. Tanmateix, també s’havien realitzat altres proves com ara els 7 punts de recollida al voltant del municipi, els quals tenien com a destinació el Cap de Palafrugell. Malgrat que aquesta prova no va tenir èxit, la del servei porta a porta està funcionant molt bé. Segons comenta la Roser, de moment l’horari és reduït per motius de contracte. No obstant això, estan treballant per ampliar-lo.

Així mateix, la regidora recalca la importància de sol·licitar el servei amb una programació de 48h d’antelació. Per fer-ho, els interessats/des poden trucar al 972 30 09 92 entre les 9h i les 13h. Aquesta reserva prèvia facilitaria el treball de la Creu Roja, ja que aquesta crisi sanitària ha ocasionat un gran volum de feina per aquesta entitat. En aquest sentit, la Roser aprofita per demanar el suport de més voluntaris per Càritas.

En darrer terme, la regidora agraeix el treball realitzat per la Creu Roja i Càritas de Palafrugell, així com la resta d’entitats, sanitaris i particulars que han col·laborat voluntàriament per la causa.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).