Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Càritas Palafrugell necessita voluntaris

Escrit per el 22 de Juny de 2020

  • Són per fer tasques al Centre de Distribució d’Aliments i pel Terrabastall, la botiga de segona mà.

La represa de les activitats ha provocat que els i les voluntàries que en aquests mesos han estat donant un cop de mà a Càritas Palafrugell hagin trobat feina. Aquest fet, se suma al fet que també els voluntaris de Creu Roja i Protecció Civil deixaran d’ajudar a l’entitat durant l’estiu. Per tot això, Càritas Palafrugell necessita nous voluntaris de cara als propers mesos.

La crisi de la COVID-19 ha portat un augment considerable de la gent que atenen des del Centre de Distribució d’Aliments (CDA). Una ajuda a famílies que supera la que va donar el centre l’any 2015. Així, Càritas Palafrugell necessita voluntaris, bàsicament, per a fer tasques relacionades amb el CDA.

D’altra banda, però, també necessiten mans per ajudar al Terrabastall, la botiga de segona mà de Càritas Palafrugell. Grassot recorda que aquesta és la principal font de finançament que tenen per a comprar aliments.

A més, també hi ha altres tasques com l’ordenació dels aliments que es van recollir arreu de la comarca. Per a fer aquestes tasques hi ha un horari determinat. No obstant això, Marissa Grassot remarca que els i les voluntàries poden venir quan millor els hi vagi i les hores que puguin.

Si es té flexibilitat horària, però, les millors hores són els dilluns i els dimecres de 10 a 13h i de les 16:30 fins a les 20h pel CDA. D’altra banda, al Terrabastall seria els dimarts i els dijous de les 10 a les 13h i més endavant de 17 a 19:30h.

Les persones que tinguin disponibilitat horària es poden posar en contacte amb la Marissa a través del correu mgrassotb@gmail.com o per telèfon al 638720908.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).Segueix llegint