Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Repartiments a domicili pel Dia de la Mare

Escrit per a 30 d'abril de 2020

Des d’Oohxigen, l’Associació de Comerç i Negoci de Palafrugell, han impulsat els repartiments a domicili, coincidint amb el Dia de la Mare. Així, aquest diumenge 3 de maig, de 9 a 15h, faran arribar a totes les mares els regals que se’ls hi facin.  

Des de fa 7 setmanes la majoria de negocis i establiments de Palafrugell estan tancats. No obstant això, des d’Oohxigen han volgut estar al costat dels seus associats i del comerç de casa nostra. En aquest sentit, coincidint amb una data especial, han incentivat els repartiments a domicili pel Dia de la Mare. La Vero Serralvo, dinamitzadora de l’Associació explica que no volien deixar que cap mare es quedés sense un detall.

Per fer arribar el regal a les mares, només cal entrar al portal web d’Oohxigen i posar-se en contacte amb l’establiment desitjat.

Valoració molt positiva del repartiment de xecs regal

D’altra banda, una iniciativa que han impulsat durant aquest mes d’abril és el repartiment de xecs regals. Una proposta que ha tingut molt bona acollida entre la gent i que es feia a través d’Instagram. En total s’han repartit 85 xecs a 85 persones diferents.

Malgrat que en un primer moment s’havien de repartir 2.000 euros, finalment l’IPEP va aportar-hi 100 euros més. Una quantitat que és exclusiva per gastar en parades i productes del Mercat de Palafrugell.

Per últim, la Vero Serralvo no ha volgut acabar sense recordar que seguiran a prop del comerç de proximitat. A més, anima a tots els comerços a tenir-ho tot a punt per quan puguin obrir.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *