Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Oohxigen i IPEP sortegen 2.000 euros a través d’Instagram

Escrit per el 1 d'Abril de 2020

  • Seran vals bescanviables per gastar entre els comerços adherits a l’associació de comerç i negoci de Palafrugell.

El petit comerç és un dels més afectats per la crisi del coronavirus. En aquest sentit, des de l’associació de comerç i negoci de Palafrugell, Oohxigen han impulsat una iniciativa per posar “color en els dies tan grisos que estem vivint”. Aquesta és una acció conjunta amb l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell. Així doncs, Oohxigen i l’IPEP sortegen 2.000 euros a través d’Instagram.

Cada setmana se sortejaran 500 euros en diversos xecs que es podran gastar en els comerços que formin part de l’associació. En aquest sentit, la Vero Serralvo, dinamitzadora d’Oohxigen ha explicat que per a participar-hi només cal respondre la pregunta que publicaran a Instagram i etiquetar a dues amistats.

Així, aquesta setmana serà una qüestió relacionada amb serveis i cada setmana anirà canviant de gremi. La Vero ha remarcat que, conjuntament amb la presidenta, la Susana Casademont, van considerar que la millora manera d’ajudar al comerç era regalant diners.

Una iniciativa que la dinamitzadora de l’associació ha volgut remarcar que va de la mà amb l’IPEP.

A prop del comerç de Palafrugell

El confinament no està evitant que des d’Oohxigen mantinguin el contacte amb els comerços i negocis del municipi. En aquests moments tan complicats per a ells, la Vero apunta a que la crisi econòmica derivada del coronavirus és el que més preocupa als socis. Per tot això, es mostra oberta a resoldre tots els dubtes que tinguin.

En aquesta línia, cada tarda a les 18h a Instagram fa directes amb tots aquells comerciants que ho volen. Per compartir experiències, fer-se costat, etc..

La imatge del cartell de la promoció ha estat creada per David Font, el qual ha fet el disseny sense cap cost per l’associació. Cada setmana Oohxigen i l’IPEP sortegen 2.000 euros per Instagram. Es repartiran 500€ cada setmana en un val de 100€, 4 de 50€, 5 de 20€ i 10 de 10€.

Podeu escoltar l’entrevista íntegra amb Vero Serralvo, dinamitzadora d’Oohxigen a l’enllaç.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).Segueix llegint