Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Reobre la Fundació Josep Pla de Palafrugell

Escrit per el 27 de Maig de 2020

Continuem parlant sobre la reactivació dels espais culturals del municipi. Així avui hem contactat amb l’Anna Aguiló, directora de la Fundació Josep Pla, amb motiu de la reobertura del centre.

Des d’ahir dimarts 26 de maig, la Fundació ha pogut tornar a obrir les seves portes incorporant mesures de prevenció i higiene. Així mateix, en els darrers dies han estat treballant a porta tancada per adaptar i aplicar el pla de contingència a les instal·lacions del centre. A través de la directora, es poden saber algunes de les restriccions que s’han hagut de fer en certes zones.

Adaptació d’activitats en certes zones

A banda de les modificacions en les activitats, també s’ha reduït l’aforament a un màxim de 15 persones dins la sala d’actes. Altrament, el centre de moment només pot atendre visites individuals, les quals hauran de concertar cita prèvia. Això no obstant, s’estan reprogramant les dates d’alguns esdeveniments per quan comenci a millorar la situació.

Esdeveniments reprogramats i ajornats

En relació amb l’oferta d‘exposicions, la directora afirma que es poden seguir visitant. En aquest sentit, recomana anar a veure una mostra temporal dedicada a Joan Baptista Coromina, la qual es titula “El primer artista que vaig conèixer”. Tanmateix, també ha explicat que n’hi ha hagut d’altres que s’han ajornat a causa de les circumstàncies actuals.

Exposicions temporals i permanents

En darrer terme, l’Anna Aguiló ha fet referència a aquelles activitats educatives que s’han hagut d’anul·lar, com ara els tallers de l’aula de lletres. Així i tot, s’està treballant per poder realitzar aquestes activitats de forma virtual; una alternativa molt efectiva en cas d’haver-hi un altre brot de la pandèmia a la tardor.

Modificació d’activitats

Podeu recuperar l’entrevista íntegra de l’Anna Aguiló clicant al següent enllaç:


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).