Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Renovació de l’Associació de Carrossaires de Palafrugell

Escrit per el 12 de Novembre de 2019

  • Es passa a dir Associació de colles de Festes de Primavera.
  • L’entitat passarà a estar formades per totes les colles locals, incloses les comparses.

Ahir dilluns l’Associació de Carrossaires de Palafrugell va celebrar una Assemblea General en la que es van aprovar, per unanimitat, tota una sèrie de canvis. El president de l’entitat, Marc Casanovas, ens dona els detalls de la renovació de l’Associació de Carrossaires de Palafrugell.

El canvi més visible serà el nom que passarà a ser el d’Associació de colles de Festes de Primavera. A més, de les colles de carrossaires també inclourà les de comparses. Per tant, s’aconsegueix aglutinar totes les persones que participen del Carroussel. En aquest sentit, per Marc Casanovas aquests canvis farà que es millori la comunicació entre l’Associació i l’Ajuntament.

D’altra banda, el fet que les colles de comparses formin part de la nova associació vol facilitar els tràmits burocràtics a l’hora d’apuntar-se al Carroussel. Així, també es vol incentivar la creació de noves comparses.

A partir d’ara s’organitzaran en dues comissions. D’una banda, l’enfocada a les carrosses i, de l’altra, a les comparses. Tot i que, les decisions més importants es prendran de forma conjunta. Un fet que per Casanovas omplirà el buit que va deixar el grup de Festes de Primavera. En aquest sentit, un dels objectius per haver fet la renovació de l’Associació de Carrossaires de Palafrugell és que les Festes de Primavera vagi més enllà del Carroussel.

Renovació de l'Associació de Carrossaires de Palafrugell
Els membres de l’Associació de Carrossaires en una reunió anterior a la d’ahir

17 anys d’història

Cal recordar que l’Associació es va crear l’any 2002 amb uns objectius que ja han estat assolits. D’altra banda, el canvis també han afectat als estatuts de l’entitat. Així, s’ha modificat el punt en què cada any s’havia de canviar la junta. Marc Casanovas explica que aquest canvis s’ha fet per estalviar tràmits administratius.

D’altra banda, una de les primeres activitats en les que participarà l’Associació de Festes de Primavera serà el Gran Recaptes d’Aliments. Així, ho ha avançat el president de les colles i comparses a Ràdio Palafrugell.

Podeu recuperar l’entrevista íntegra amb el president de l’Associació de colles de Festes de Primavera en el següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).