Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Crida per trobar voluntaris pel Gran Recapte d’Aliments

Escrit per el 6 de Novembre de 2019

  • Des del Centre de Distribució d’Aliments (CDA) de Palafrugell recorden que manquen voluntaris de magatzem pels dies 22 i 23 de novembre

Arriba el mes de novembre i amb ell una de les cites solidàries que molts tenen marcada al calendari. Es tracta del Gran Recapte d’Aliments que enguany ha canviat de data. Així doncs, en comptes de ser el darrer cap de setmana d’aquest mes, finalment serà els dies 22 i 23 de novembre. En aquest sentit, Marissa Grassot, del CDA de Palafrugell fa una crida per trobar voluntaris pel Gran Recapte d’Aliments.

Si bé d’una banda, els voluntaris pels supermercats estan pràcticament coberts, no passa el mateix amb els de magatzem. Enguany el canvi de data a nivell estatal del Gran Recapte ha fet impossible que el CDA pugui disposar de la Bòbila Vella com els altres anys. Així, aquest 2019 la ubicació del magatzem no serà tan accessible com remarca Marissa Grassot.

Per aquest motiu, la responsable del Centre de Distribució d’Aliments preveu que hi hagi menys voluntaris dels habituals per a fer tasques de magatzem. Grassot destaca que necessiten prop de 50 persones voluntàries per ordenar els productes que arribin.

D’altra banda, pràcticament tots els supermercats que hi participen ja tenen les places de voluntaris cobertes. Només falten voluntàries pels establiments Dia del Torres i Jonama i l’Spar del carrer Barris i Buixó. Per apuntar-vos en aquest dos supermercats o al magatzem ubicat al polígon industrial La Riera ho podeu fer seguint l’enllaç.

Crida per trobar voluntaris pel Gran Recapte d'Aliments

4 mesos de productes gràcies al Gran Recapte d’Aliments

El Gran Recapte d’Aliments suposa, pel CDA de Palafrugell el 25% de donacions que reben durant tot l’any. Així, Marissa Grassot destaca que gràcies als donatius d’aquests dos dies disposen de productes durant 4 mesos.

En aquest sentit, i per tal que els aliments puguin durar el màxim possible, es demana que a l’hora de comprar-los es tingui en compte la data de caducitat. Així, com més tard caduquin millor. D’altra banda, la Marissa també ha destacat que enguany tenen una sèrie de productes que són prioritaris com farina, llegums seques cereals i oli.

Per altra banda, a més d’aliments, des del CDA Palafrugell enguany incentiven a les persones a que donin productes de neteja i d’higiene personal. Un material que, en proporció és molt més car.

L’any passat a Palafrugell es van recollir més de 20.000 quilos de productes durant els dos dies del Gran Recapte. Unes xifres que es volen, com a mínim repetir. Per aquest motiu, des del CDA es fa una crida per trobar voluntaris de magatzem pel Gran Recapte d’Aliments.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).