Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Reforç policial al centre de Palafrugell després de 4 robatoris

Escrit per a 5 de Març de 2021

  • El motiu són els 4 robatoris que s’han detectat durant els mesos de gener i febrer i que ha posat en alerta al teixit comercial del centre del municipi.
  • El sergent Joan Roca, responsable de la secció de relacions amb la comunitat explica que han detingut en dues ocasions a la mateixa persona.

Aquest divendres Ràdio Capital ha avançat que comerços del centre de Palafrugell han sofert diversos robatoris durant els mesos de gener i febrer. Segons ha confirmat Ràdio Palafrugell aquests furts han seguit un mateix modus operandi, en el que en pocs minuts aconseguia el botí. Per aquest motiu, hi ha hagut un reforç policial al centre de palafrugell després dels 4 robatoris que s’han fet.

Joan Roca, sergent de la Policia Local de Palafrugell, detalla que els 4 robatoris en establiments del centre del municipi han posat en alerta al teixit comercial de la zona.

Des del primer furt que es va denunciar el mes de gener, la Policia Local va incrementar la seva presència. Ho feia, segons Roca, tant amb agents uniformats com també de paisà.

Detenen un home en dues ocasions

A resultes d’aquest increment policial pel centre del municipi, es va poder enxampar el presumpte autor dels fets. Una persona, que al cap de pocs dies va tornar a ser detingut pels mateixos fets.

Així, el lladre aprofitava les hores nocturnes i en les que no hi havia gent pel carrer per entrar als locals comercials. Joan Roca, lamenta que malgrat que se l’ha detingut en dues ocasions, al tractar-se de furts amb un valor econòmic baix, la persona torna a estar en llibertat després de passar a disposició judicial.

D’altra banda, tot i que han detingut en dues ocasions a la mateixa persona, no es descarta que hi hagi alguna altra persona implicada. Per això, des de la Policia Local, apunten que aquest reforç policial al centre de Palafrugell després dels 4 robatoris seguirà una setmanes més.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *