Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Recuperem les Torretes valora positivament les activitats programades per reivindicar el puig

Escrit per el 12 de Gener de 2023

  • La jornada va celebrar-se el passat diumenge al puig de les Torretes.

El passat diumenge es va celebrar una jornada al puig de les Torretes amb la voluntat de preservar i reivindicar l’espai de Palafrugell. El moviment Recuperem les Torretes destaca la bona rebuda a les activitats programades.

La jornada va començar amb un passeig organitzat per l’Agrupació Excursionista de Palafrugell i va continuar amb la trobada dels sketchers de Palafrugell i Girona. També, es va organitzar una recollida de residus i una xerrada informativa sobre la història del puig de la Torre dels Moros i del moviment Recuperem les Torretes. Va estar amenitzat per la música del DJ Ses Falugues. Ho explica Sandra Bisbe, una de les fundadores del moviment.

Sandra Bisbe agraeix la presència dels fotògrafs Abel Sola i Paco Dalmau i la gent que va ajudar-hi. Així mateix, la participació d’Evarist Puig que va avançar que, pròximament, publicarà un article sobre l’indret a la Revista de Palafrugell.

Destaca que la voluntat de la jornada era conscienciar sobre la necessitat de tornar a gaudir de l’espai i que les escoles hi facin excursions. També, es demana que es restauri l’edifici per evitar possibles esfondraments.

Les activitats van estar organitzades pels moviments Recuperem les Torretes i Jo camino, jo recullo.

Fotografia: Paco Dalmau


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).