Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Recuperem les Torretes programa activitats per reivindicar el puig de les Torretes

Escrit per el 6 de Gener de 2023

  • Les activitats inclouen un passeig, la trobada dels sketchers, la recollida de residus i una xerrada.

El moviment Recuperem les Torretes programa activitats el diumenge, 8 de gener. Estaran obertes a tothom i tenen la voluntat de preservar i reivindicar l’espai de Palafrugell.

Els actes començaran a les 9.30 hores del matí amb el passeig matinal de Torre a Torre, organitzat per l’Agrupació Excursionista de Palafrugell i és apte per a totes les famílies amb infants. El punt de trobada serà el parc de la Torre Vilaseca i no calen inscripcions. Per a més informació, es pot trucar al telèfon 619 28 11 99.

A les 10 hores, hi haurà la trobada dels sketchers de Palafrugell i Girona al puig de les Torretes per immortalitzar l’espai. També, la recollida de residus al bosquet. Cal portar guants i pinces.

A les 12 hores, s’oferirà una xerrada informativa de la història de la Torre dels Moros i del moviment Recuperem les Torretes, que ha estat guardonat pel premi Millor iniciativa 2022. Estarà amenitzat per la música del DJ Ses Falugues.

Són unes activitats organitzades pels moviments Recuperem les Torretes i Jo camino, jo recullo. A més, es compta amb la col·laboració de l’Agrupació Excursionista de Palafrugell, DJ Ses Falugues i els Urban Sketchers de Girona.

Recuperem Les Torretes programa activitats

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).