Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Recaptats prop de 50.000€ al 1r Sopar solidari Gent Molt Gran

Escrit per el 21 de Setembre de 2022

  • Tots els beneficis ajudaran a finançar “La Porxada”, el nou espai per a l’Hospital de dia i centre de dia de Palamós Gent Gran.

El passat divendres 16 de setembre va tenir lloc la 1a edició del Sopar Solidari Gent molt Gran. L’objectiu de l’acte era la recaptació de fons per al nou espai “La Porxada” a Palamós Gent Gran: un espai més ampli i diàfan per al centre de dia i l’hospital de dia del centre. En total, l’acte va recaptar 49.230€ gràcies a les aportacions dels comensals, donacions de taula zero, el sorteig solidari celebrat dins el mateix acte i els diferents mecenes de l’acte.

Amb un menú pensat especialment per a l’ocasió, els prop de 170 comensals van poder degustar diferents plats i aperitius on hi predominava el producte del territori i de temporada. Ideat i elaborat per diferents xefs de la comarca com són Quim Casellas, Antoni Izquierdo, Tomàs Brull, Xavier Madrona i Marc Caner. L’acte va ser conduit per la periodista Bàrbara Julbe. Quim Casellas se’n mostrava molt satisfet de la resposta.

També es va comptar amb un sorteig solidari de diferents productes i un concert de la soprano Valentina Gómez i la violencelista Angelica Guevara gràcies a Neandertal Records. Durant l’acte es va presentar l’spot publicitari de la campanya de mecenatge i un agraïment en forma de vídeo als cuiners responsables de l’àpat. Originalment previst a la Finca Mas del Vent del Grup Brugarol, finalment el sopar es va canviar als Jardins de l’Empordà de Fonteta per la previsió de pluges.

Es poden continuar fent donatius a ssibe.cat/gentmoltgran o bé comprar marxandatge de la campanya a través del web bravatramuntana.com.

Participació de més de 40 entitats

El 1r sopar solidari va comptar amb la implicació de més de 40 entitats. A tots ells es vol agrair la seva participació i donatius. És el cas dels mecenes Bigmat, La Fleca de l’Empordà i Rotary Club Costa Brava; els grans col·laboradors: Brugarol, Restaurant Casamar, Toni Izquierdo Gourmet Mas dels Arcs Palamós, Confraria de Pescadors de Palamós, La Cala Tavarna, Diferent Restaurant, Restaurant Godard S’Agaró i el Grup Darnés.

Es va comptar amb una àmplia llista de col·laboradors com són: Associació Front al Mar, Artplay, Ànec de l’Empordà, Aranda Estètica, Ajuntament de Palamós, Baladé SL, Club Golf d’Aro, Clos d’Agon, Caixabank, Dibosch, Empordà Events, Ignasi Llorenç, Intersport, Jardins de l’Empordà, Joaquim Comes, Joieria Roure, J. Vigas SA, La Liga, Lloguers Bosch, Lluís Llach, Marc Roca, Marisch – Cotcho, Mémora, Mi Brasa, Neandertal Records, Ràdio Pepe, Recuits de Fonteta, The Room 19.

Des de l’organització també es vol agrair especialment a les diferents entitats que van ser presents al sopar amb una taula corporativa: Àltima, Consell Comarcal del Baix Empordà, Epicentre – Comercial KMAG, Junts i Proquibsa.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).