Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Proposen un model únic de terrasses per a la Costa Brava

Escrit per a 15 de Maig de 2020

Amb tota probabilitat el proper dilluns 18 de maig la regió sanitària de Girona entrarà a la Fase 1 de la desescalada. Un fet que també afecta al Baix Empordà i a tot la Costa Brava. Entre d’altres aspectes, aquesta fase permetrà a bars i restaurants obrir les terrasses, però amb la meitat de l’aforament. En aquest sentit, des del Grup Costa Brava Centre (GCBC) s’aposta perquè hi hagi un model únic de terrasses aquest estiu a la Costa Brava.

El GBCB ha desenvolupat una proposta que va més enllà de la distribució física de taules i cadires. El projecte elaborat pel seu departament de consultoria (QGlobal) també inclou recomanacions i protocols d’actuació a seguir. Una proposta que des del Grup Costa Brava Centre volen que ajudi a crear una imatge conjunta del litoral gironí.

Actualment, ja hi ha diversos municipis de la Costa Brava que seguiran aquest model de distribució de terrasses. Així, Palafrugell, Palamós, Castell-Platja d’Aro, Calonge, Castelló d’Empúries i Pals adaptaran la proposta a la idiosincràsia de cada municipi. L’objectiu és complir amb la normativa de desescalada del confinament i de captar als usuaris, aportant-los seguretat i confiança. Aquests dos últims aspectes són claus per a la recuperació de l’activitat turística, segons l’entitat.

Sota aquest model, des del Grup Costa Brava Centre animen a la resta d’ajuntaments del litoral a que se sumin al projecte. En aquest sentit, l’entitat gremial s’ofereix a col·laborar amb els equips tècnics de les diferents institucions per a la correcta aplicació de la proposta de model únic de terrasses per a la Costa Brava.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *