Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Prop de 300 empreses ja han sol·licitat la tercera subvenció pels efectes de la COVID

Escrit per a 19 de Maig de 2021

  • Des de l’IPEP, però, apunten que podria haver el doble d’empreses afectades. Hi ha temps per demanar l’ajut fins el 21 de maig.

Darrers dies perquè les empreses afectades per la COVID entre el gener i el març puguin sol·licitar la tercera convocatòria de subvencions. La data límit per enviar-la és el proper divendres 21 de maig. Sílvia Monar, tècnica de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell explica que tot i que prop de 300 empreses ja han sol·licitat la subvenció, encara hi podria haver moltes altres que s’hi podrien apuntar.

En aquest cas, a diferències d’altres subvencions relacionades amb l’afectació de la COVID, hi ha dues línies diferents. D’una banda, per les que han patit restriccions d’obertures incloses en la resolució de la Generalitat 1/2021 del 4 de gener.

Sílvia Monar, tècnica de l’IPEP detalla que en aquesta primera línia, les empreses poden obtenir un màxim de 700 euros, depenent de les pèrdues. D’altra banda, la línia 2 és per aquelles empreses que malgrat no han patit restriccions també han tingut pèrdues relacionades amb la pandèmia.

En aquest cas, però, la subvenció fixa el topall en 300 euros.

Prop de 300 empreses apuntades

A dos dies per poder formalitzar la sol·licitud prop de 300 empreses ja han sol·licitat la tercera subvenció pels efectes de la COVID. No obstant això, Monar apunta que podrien ser 600 les empreses que s’hi podrien adherir, però que no ho han fet.

Les sol·licituds es poden fer fins el 21 de maig a través del web de l’IPEP. Sílvia Monar remarca que només cal adjuntar el compte justificatiu i una fitxa de creditor a través de la seu electrònica.

Per últim, la tècnica de l’IPEP explica que en les dos anteriors convocatòries el nombre d’empreses que van fer les sol·licituds va ser similar als números que tenen actualment.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *