Title

Artist

Primera victòria del curs del FC Palafrugell en el retorn a casa

Escrit per el 27 de Setembre de 2021

Després de molts mesos sense competir i perdre la primera jornada a domicili contra el Quart, aquest dissabte el FC Palafrugell ha guanyat el primer partit d’aquesta temporada com a local a l’estadi municipal Josep Pla i Arbonès per 2 a 1 contra el Farners CE.

Els de Jordi Codina es van imposar en un duel molt disputat, sobretot durant la segona part, obrint la jornada 2 del grup 1B de Segona Catalana amb aquest enfrontament. Tot i que el capità Marc Romero va avançar als blanc-i-negres a la primera part, després del descans el Farners va aconseguir empatar al minut 48 i José Heredia va marcar el gol que va valdre els tres primers punts del curs per als palafrugellencs i el segon per ell en les dues primeres jornades de fase regular de lliga.

En aquest sentit, Romero admet que ha estat un partit on han patit per guanyar:

El capità va fer autocrítica sobre el joc de l’equip / ALBA CABRERA

Tot i això, el capità del Palafrugell es mostra satisfet amb el resultat aconseguit a casa:

Romero està content per haver aconseguit els primers tres punts de la temporada a casa / ALBA CABRERA

A més, Marc Romero també va explicar que dins el nou vestuari hi ha molt bona sintonia i en nom de tota la plantilla va tenir unes paraules per en Juanito:

El capità assegura que fan una bona pinya / ALBA CABRERA

El pròxim partit serà un derbi baix-empordanès diumenge 3 d’octubre a Torroella de Montgrí. Un enfrontament que Romero espera amb ganes:

El capità valora com arriba l’equip a Torroella / ALBA CABRERA

Ara, amb aquests primers tres punts sumats a casa, el FC Palafrugell es col·loca a mitja taula, sisè de 12.

Pel que fa als altres equips del poble, al grup 18 de Tercera Catalana ha perdut 6 a 1 la Sauleda contra el Sils-La Selva. Així, el conjunt taronja porta un triomf i una derrota, mentre que al grup 29 de Quarta Catalana el Masmascort ha perdut per segona jornada consecutiva 1 a 6 contra el Camallera i La Punxa s’ha estrenat a la divisió després de descansar la primera jornada amb victòria sobre el Monells per 0 a 1.