El FC Palafrugell s’estrena amb derrota

Escrit per el 19 de Setembre de 2021

Després de 8 mesos sense competir, aquest dissabte el FC Palafrugell ha reprès la competició, militant aquesta temporada a Segona Catalana amb una nova junta directiva i una plantilla reestructurada. La primera jornada al Municipal Gaudenci Sellès de la UE Quart s’ha tancat amb la primera derrota de la temporada per al conjunt blanc-i-negre (3 a 1).

Escalfament previ al Quart – FC Palafrugell / ALBA CABRERA

En un enfrontament que ha servit de presa de contacte de nou amb els partits oficials, els palafrugellencs van marxar al descans 0 a 0. Però un gol matiner a l’inici de la segona meitat del conjunt local (48′) va canviar el signe del duel. Al 72′, José Heredia va marcar l’1 a 1 per al Palafrugell, equilibrant de nou el marcador. Però el Quart es va emportar finalment els 3 primers punts de la temporada amb dos gols més, un al 81′ i un altre de penal al 86′.

En encaixar aquesta primera derrota del curs, Jordi Codina, el nou tècnic del FC Palafrugell, va assegurar que encara queda molt camí per fer, però que cal ser realistes:

L’entrenador blanc-i-negre admet que cal continuar treballant per tenir més rodatge / ALBA CABRERA

De fet, Codina també creu que, ara per ara, l’objectiu ha de ser salvar la categoria:

El FC Palafrugell vol mantenir-se a Segona Catalana després d’haver configurat una nova plantilla / ALBA CABRERA

Amb tot, el conjunt palafrugellenc ja pensa en la següent jornada, on tornaran al Josep Pla Arbonès davant la seva afició i enfrontant-se al Farners el pròxim dissabte 25 de setembre a tres quarts de cinc (16.45 hores). Un partit que el tècnic blanc-i-negre admet que esperen amb ganes:

Jordi Codina explica que l’equip té moltes ganes de tornar a jugar al seu estadi / ALBA CABRERA

Pel que fa a la resta de resultats d’equips de futbol palafrugellencs d’aquesta primera jornada de la temporada 2021/22, la Sauleda ha guanyat per 3 a 0 a la Penya Bons Aires al grup 18 de Tercera Catalana, mentre que al grup 29 de Quarta Catalana el Mas Mascort ha perdut a Salt contra el Comacros per 2 a 0 i La Punxa ha descansat.

El dissabte 25 de setembre s’oferirà la narració del partit Palafrugell – Farners a partir de les 16.30 hores al 107.8 FM o a radiopalafrugell.cat.