Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Primer ple telemàtic de la història de Palafrugell

Escrit per el 7 d'Abril de 2020

  • El dijous 9 d’abril se celebrarà la primera sessió plenària de l’Ajuntament de Palafrugell per via telemàtica.
  • Juli Fernández reclama mesures valentes davant la situació que s’està vivint i es viurà.

Aquest proper dijous 9 d’abril a les 11h tindrà lloc el primer ple telemàtic de l’Ajuntament de Palafrugell. Les circumstàncies actuals del coronavirus han provocat aquest fet. Des del PSC es reclama més espai de debat i més informació sobre les accions que està duent a terme l’equip de govern.

Davant el fet que la situació s’allargarà fins al finals d’abril, l’Ajuntament ha decidit convocar un ple extraordinari per aquest dijous.

En aquest sentit, aquesta era una petició que es feia des del PSC. Juli Fernández, reclama un espai on poder debatre com afrontar la crisi actual.

D’altra banda, Fernández, apunta que “més enllà de les informacions que ens fan arribar a través de l’Hospital de Palamós no tenim cap altra informació”. Per tot això, reclama saber què s’està fent en matèria de desinfecció de carrers o envers els col·lectius més vulnerables.

Malgrat reconèixer que hi ha hagut converses telefòniques amb Josep Piferrer, considera que aquestes no són suficient. A més, reclama més valentia i fer un programa d’accions pel sector del comerç i el turisme.

Per tot això, Juli Fernández destaca que en les properes setmanes el govern palafrugellenc ha de moure fitxa. Sobretot, si les dades de propagació del virus es mantenen, amb l’horitzó posat en el desconfinament progressiu.

Podeu recuperar la conversa íntegra amb Juli Fernández a l’enllaç. En aquesta entrevista, també valora i lamenta la situació que s’està vivint al centre Palafrugell Gent Gran.

Amb tot, des de Ràdio Palafrugell us podem avançar que aquest proper dijous 9 d’abril, a les 11h, tindrà lloc el primer ple telemàtic de la història de Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).