Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Josep Piferrer: “Divendres em vaig comprometre a convocar el ple”

Escrit per el 8 d'Abril de 2020

  • L’alcalde de Palafrugell no entén la nota de premsa ni les paraules de dilluns de Juli Fernández en les que reclamava un ple.
  • A més, puntualitza que el primer portaveu en posar-ho sobre la taula va ser Alfons Rius (Comuns)

Josep Piferrer ha respost les paraules de Juli Fernández, cap de l’oposició, explicant que “divendres em vaig comprometre a convocar el ple per aquesta setmana”. Per tant, no entén les darreres declaracions del líder socialista.

L’alcalde de Palafrugell s’ha mostrat sorprès i contrariat per les declaracions de Juli Fernández en aquesta emissora. La sorpresa ve donada sobretot per la reclamació de la celebració d’un ple. Piferrer destaca que divendres ja es va avisar que aquesta setmana posarien dia i hora per fer-ne un d’extraordinari.

A més, també ha titllat a Fernández d’oportunista, atès que el primer grup en demanar la celebració d’un ple va ser Palafrugell en Comú Podem.

Piferrer també ha volgut aclarir que no convocaven un ple, perquè creien que era millor informar a través de les juntes de portaveus. No obstant això, la petició dels Comuns va ser recollida de bon grat i traslladada a la resta de grups que s’hi van afegir.

D’altra banda, també ha remarcat que en tot moment l’oposició ha estat al corrent de les accions que s’han impulsat des de l’equip de govern. Accions de suport a les dones víctimes de violència masclista o de desinfecció de carrers.

Nou paquet d’ajudes a comerç i turisme

En la primera sessió plenària telemàtica de la història de Palafrugell, l’equip de govern també presentarà noves mesures per fer front a la crisi del coronavirus. Un document obert a les aportacions que es pugui fer des de l’oposició. Un programa d’accions que Piferrer espera aprovar en el ple ordinari del mes d’abril.

Unes noves mesures que encara tenen dies per treballar-les. Segons, l’alcalde de Palafrugell “creiem que, per desgràcia anem bé de temps” fent referència a que encara queden unes quantes setmanes, si no mesos, per tornar a la “normalitat”.

Així doncs, l’alcalde palafrugellenc s’ha mostrat sorprès per la reclamació del cap de l’oposició. Josep Piferrer ha recordat que “divendres passat em vaig comprometre a convocar el ple per aquesta setmana. Una sessió que tindrà lloc demà dijous a les 11h i que podreu seguir per radiopalafrugell.cat.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).