Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Pressupostos participatius als nuclis de Palafrugell

Escrit per el 28 de Novembre de 2019

  • La voluntat del govern és aquesta i així ha quedat reflectida al pressupostos del 2020.
  • El proper any Calella de Palafrugell disposarà de 30.000 euros i 10.000 euros per cap per la resta de nuclis.

Continuem desgranant la presentació del Pressupost 2020 de l’Ajuntament de Palafrugell. Així, posarem la mirada en la partida que l’any vinent tindran Calella, Llafranc, Llofriu i Tamariu. L’equip de govern ha explicat que el d’enguany és una prova per implementar pressupostos participatius als nuclis de Palafrugell.

El Pressupost Municipal del 2020 compte amb una partida de 60.000 euros a repartir entre els nuclis de paltja i Llofriu. En aquest sentit, Calella de Palafrugell disposarà de 30.000 euros i la resta tindrà 10.000 euros per cap. Així ho ha explicat el 1r tinent d’alcalde, Joan Vigas.

Així doncs, en aquest 2020 es vol fer una prova i aquesta partida en els propers anys està prevista que es consolidi. Josep Piferrer, alcalde del municipi, remarca que la idea del govern és que aquesta partida siguin uns pressupostos participatius als nuclis de Palafrugell.

Malgrat que la decisió de en què invertir els diners correrà a càrrec de cada nucli, Piferrer ha volgut puntualitzar que s’hauran de seguir uns criteris. D’altra banda, Joan Vigas ha destacat que malgrat aquesta partida, l’Ajuntament no es continuarà fent càrrec de les grans obres de millora.

Per la seva banda, Josep Salvatella, 3r tinent d’alcalde ha explicat que aquesta innovació forma part de l’acord de govern i que va lligat amb les noves figures de regidors de nucli.

Aquesta partida, com tot el Pressupost Municipal 2020 serà aprovat aquesta tarda en la sessió plenària extaordinària. Podreu seguir-la a partir de les 19h al 107.8fm i també a radio.palafrugell.cat


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).