Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Presentació 57es Festes de Primavera

Escrit per a 27 de Maig de 2019

  • La presentació la van organitzar les colles de carrossaires el passat dissabte 25 de maig
  • Prop de 400 persones van assistir a la Bòbila

Un any més, les colles de carrossaires, de comparsses i els grups d’animació es van presentar en el transcurs d’un sopar popular que engany va reunir més de 300 persones. La presentació de les 57es Festes de Primavera va tenir lloc el passat dissabte 25 de maig a l’espai de la Bòbila. D’altra banda, també es va aprofitar per presentar el cartell d’aquest any, creació dels fotògrafs Enric i Pau Bruguera.

D’altra banda, aquest acte de caràcter popular va tornar a servir per seguir reinvindicant el Carroussel com el “Carnaval de Carnavals”. Aquesta marca ha acompanyat al Carroussel en els més de 50 anys de la seva existència com a sinònim de qualitat de la rua palafrugellenca.

57 edicions del Carroussel Costa Brava

La presentació de les 57es Festes de Primavera també va servir per saber que al Carroussel Costa Brava hi prendran part enguany 7 colles locals. Les creacions de les carrosses inèdites seran per part dels: EKSI, Els Incorrectes, Garnatxa, Imaginació, Els Trompats, Confetti i Dàlmates.

Per altra part, a l’apartat dels grups d’animació, hi seran presents les colles La Tustarrada i les Cheerleaders. A més, enguany, amb les colles de comparses hi haurà la representació a càrrec dels The Queens i les Imparables.

En Marc Casanovas és membre de la colla Els Trompats i president de l’Associació de carrossaires de Palafrugell. Casanovas explica les temàtiques de les 7 colles que predran part el 9 de juny del Carroussel

Les temàtiques de les 7 colles del Carroussel Costa Brava

El 57è Carroussel Costa Brava de Palafrugell tindrà lloc el diumenge 9 de juny de 2019. El recorregut serà l’habitual, passant per diversos carrers de la vila. Aquest és un acte organitzat per una Comissió organitzadora, formada per membres designats per l’Ajuntament de Palafrugell, amb el suport i la participació activa de l’Associació de Carrossaires de Palafrugell.

Per últim, a l’Hora del Peix Fregit, hem pogut parlat amb el president de l’Associació de carrossaires, Marc Casanovas, de la colla Els Tromptas. Casanovas, ha reivindicat el paper dels carrossaires, una figura centenària c Palafrugell.

Marc Casanovas, president de l’Associació de Carrossaires de Palafrugell

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *