Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Marià Júdez, pregoner de les 57es Festes de Primavera

Escrit per a 4 de Juny de 2019

  • Marià Júdez destaca a Ràdio Palafrugell que “ha arribat el moment per fer un clic a les Festes de Primavera”
  • L’acte donarà el tret de sortida al gruix d’activitats emmarcades dins de Festes de Primavera

Divendres 7 de juny a les vuit del vespre, tindrà lloc el pregó de les Festes de Primavera 2019 de Palafrugell al Teatre Municipal. Enguany, Marià Júdez pregoner de les 57es Festes de Primavera que donarà el tret de sortida a un cap de setmana intens d’activitats. Júdez és un palafrugellenc estretament vinculat al teixit associatiu de la vila i en especial a les Festes de Primavera.

D’altra banda, el mateix divendres, després del pregó, se celebrarà a l’avinguda de Josep Pla (davant de l’Ajuntament), el Sopar popular a Can Bech. Aquest sopar a càrrec del Restaurant El Càntir de l’Hotel Alga. A més, oferirà també amb l’actuació de The Funker’s Society i amb la decoració floral del Centre Tramuntana. La venda de tiquets es realitzarà al mateix moment del sopar.

El pregó a càrrec de Marià Júdez donarà el tret de sortida al gruix d’activitats de Festes de Primavera. Entre d’altres, hi haurà la segona edició de Tasta el Mercat, dissabte al vespre. Joves i infants també gaudiran de la seva festa amb la Rua dels infants i la Rua amb bus, la Fireta, la Fanguejada, els Infables esportius o el Tobogan Aquàtic, i en especial dels Karts, que tornen a les Festes de Primavera. Posarà el punt i final a les Festes el concert “Íntimament Llach” de la companyia Neus Mar, al Teatre Municipal el dilluns 10 de juny a les 6 de la tarda amb un preu de 5 euros.

Marià Júdez pregoner de les 57es Festes de Primavera

57è Carroussel Costa Brava

A més, com marca la tradició les Festes arribaran al seu punt culminant el diumenge a la tarda amb el Carroussel Costa Brava.

Enguany, participen al 57è Carroussel Costa Brava 33  colles, entre les d’animació, les comparses i les carrosses participants. Totes elles faran el tradicional recorregut des del carrer de Torroella fins al carrer de Barris i Buixó.

Finalment, en arribar a l’aparcament de l’Estadi Municipal, a partir de les 8 del vespre, es farà la tradicional plantada de carrosses. Per primera vegada, les colles faran una ballada de comparses. I a partir de les 11 de la nit es donaran a conèixer els guanyadors amb el Lliurament de premis del 57è Carroussel Costa Brava.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *