Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Potenciar el suport psicològic a les escoles, el parc agroforestal i el polígon industrial, entre les iniciatives de Som Gent del Poble

Escrit per el 26 de Març de 2023

  • Som Gent del Poble va presentar el candidat Isidre Tenas en un acte a l’auditori del Museu del Suro.

Som Gent del Poble vol augmentar el suport psicològic als centres educatius, restaurar les Torretes, potenciar el polígon industrial i el parc agroforestal a la plana de l’Aubi. Són algunes de les propostes que va avançar Isidre Tenas en l’acte de presentació de la candidatura.

En un acte a l’auditori del Museu del Suro el dissabte, 25 de març, Tenas va anunciar que l’acompanyarà Lluïsa Teixidor, llicenciada en Ciències Exactes per la Universitat Autònoma de Barcelona; Marc Heras, llicenciat en Geografia i actual regidor de Medi Ambient; Pilar Martínez, agent de viatges i Alfons Martínez, mestre.

Entre les iniciatives que inclourà el programa electoral i presentaran a l’abril, hi ha un servei de cures per a la gent gran o l’augment del servei de suport psicològic als centres educatius, afavorir la motivació i integrar l’alumnat nouvingut. També, es vol potenciar la Formació Professional en noves disciplines, entre elles, el turisme.

Es va destacar la importància dels negocis i comerços, per aquest motiu, es vol continuar treballant amb l’associació Ooh!xigen i potenciar el polígon industrial, també per a empreses petites i mitjanes.

A més, es vol restaurar les Torretes, construir noves instal·lacions esportives, habilitar transport públic per facilitar la mobilitat entre nuclis o la necessitat del parc agroforestal a la plana de l’Aubi.

A l’acte, hi va assistir l’alcalde de Palafrugell, Joan Vigas, i el de Sant Feliu de Guíxols i president de Tots X l’Empordà, Carles Motas.

Joan Vigas va destacar els projectes que han executat des de l’equip de govern durant el mandat, com la primera fase del desdoblament de l’avinguda d’Espanya, el carril bici a l’autovia del Mar, la creació d’aparcaments, la nova seu de l’IPEP o la finalització de les obres de la nova enoteca.

Carles Motas, president de Tots X l’Empordà, va destacar la necessitat dels partits municipalistes i independents. Per aquest motiu, s’ha creat la marca Tots X l’Empordà que es presentarà en més de trenta municipis de l’Alt i el Baix Empordà.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).