Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Lluïsa Teixidor, Pilar Martínez i Marc Heras formaran part de la llista electoral de Som Gent del Poble

Escrit per el 14 de Febrer de 2023

  • Isidre Tenas destaca que encara s’ha de tancar la llista electoral.

Isidre Tenas, el nou candidat de Som Gent del Poble, anuncia que Lluïsa Teixidor, Pilar Martínez i Marc Heras l’acompanyaran a les pròximes eleccions municipals. Tot i que, avança que encara s’ha d’acabar de tancar la llista de candidats.

Fa setmanes es va anunciar que Isidre Tenas agafaria el relleu de Joan Vigas. Tenas destaca la dificultat del funcionament de l’administració pública i afirma que va acceptar presentar-se perquè hi havia un equip que li donava suport.

Afirma que no és fàcil confeccionar una llista electoral. Explica que l’Ajuntament de Palafrugell requereix molta dedicació i que pot ser incompatible amb altres professions. De moment, encara no han tancat la candidatura, però avança que Lluïsa Teixidor serà la número dos i també, hi haurà Pilar Martínez i l’actual regidor de Medi Ambient, Marc Heras.

Lluïsa Teixidor és llicenciada en Ciències Exactes per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va ser directora de l’institut de Palamós i va treballar en altres centres educatius, també en posicions a l’equip directiu.

Pilar Martínez ha treballat més de 20 anys com a agent de viatges. També, va formar part del Grup Festes de Primavera i colles de carrossaires. Entre altres activitats, va ser voluntària de la Fundació Pallach.

Marc Heras és llicenciat en Geografia i un màster sobre Medi Ambient. Treballa com a administratiu al Club Tennis Costa Brava de Mont-ras. Ha participat en edicions dels Atles Comarcals de Catalunya i ponències. Actualment, és regidor de Medi Ambient, Museu del Suro, Ràdio Municipal i Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).

Per altra banda, Tenas no avança els possibles pactes postelectorals. A títol personal, destaca que cal respectar la llista més votada i que no té problema en què un candidat ocupi l’alcaldia tot el mandat. Considera que “pactaran amb qui faci falta i que doni més garanties per complir el que volen pel poble”. Tot i que avança que és difícil que es pugui pactar amb el Partit Popular.

Isidre Tenas té la voluntat de retirar-se al cap de quatre anys. Considera que en la política municipal cal donar relleu a persones diferents.

Els objectius de Som Gent del Poble són defensar els interessos de la població. Per tant, afirma que “no tenen cap mena de problema” en donar suport a iniciatives que poden interessar al municipi. Entre els problemes a solucionar hi ha la neteja, el manteniment de parcs i jardins i la mobilitat.

Per altra banda, destaca que hi ha hagut un mandat complicat. Va començar amb el temporal Gloria, ha estat marcat per la pandèmia i les afectacions de la guerra d’Ucraïna, amb la consegüent arribada de refugiats.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).