Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Som Gent del Poble es compromet a duplicar l’aportació econòmica als clubs esportius

Escrit per el 9 de Març de 2023

  • Isidre Tenas afirma que “l’esport palafrugellenc està molt bé, però falten instal·lacions urgentment perquè hi ha una demanda immensa”. Va avançar la construcció d’una pista ciclista.

Isidre Tenas de Som Gent del Poble es compromet a doblar la dotació econòmica dels clubs esportius. Ho va anunciar a la roda d’entrevistes preelectorals de l’Esmorzar de Ràdio Palafrugell sobre esports. També, va destacar que “l’esport palafrugellenc està molt bé, però falten instal·lacions urgentment perquè hi ha una demanda immensa”.

Isidre Tenas va destacar a Ràdio Palafrugell que és necessari duplicar la partida econòmica que dona l’Ajuntament als clubs de Palafrugell.

A més, va afirmar que cal disposar de més instal·lacions esportives. Per aquest motiu, es mostra favorable a la nova pista coberta al Mas Mascort, però destaca que no és suficient i que cal un nou pavelló amb una pista annexa i camps de futbol.

També, avança que l’Ajuntament ha aprovat la creació d’una pista ciclista al carrer de la Indústria, prop de la nova àrea esportiva.

Sobre les obres en marxa, l’actual regidor d’Esports fa autocrítica i reconeix que s’ha allargat massa l’actuació de la pista de l’estadi Josep Pla i Arbonès. Explica que ha afectat l’organització dels equips de futbol. Però, afirma que la nova pista d’atletisme ha quedat bé i que aviat ja s’acabarà de pintar.

Al final de la temporada es renovarà la gespa del camp del Gregal. Tenas destaca la necessitat de reformar els vestuaris del camp i, en un futur, millorar la il·luminació.

Afegeix la importància de les entitats esportives privades per l’esport palafrugellenc, com el tenis o el pàdel. Explica que organitzen competicions amb la participació d’esportistes que s’allotgen a Palafrugell, fan turisme i incrementen la riquesa.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).