Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Pocs canvis meteorològics aquest cap de setmana

Escrit per a 21 de gener de 2022

  • La temperatura es mantindrà freda durant els matins i més agradable a les hores centrals del dia.

Durant aquesta setmana les temperatures han estat fredes durant les nits, però més agradables als migdies. A més, la meteorologia ha estat molt estable i amb un increment de la tramuntana des del dijous a la tarda. Segons l’observador meteorològic de l’Estartit, Josep Pascual, hem tingut un temps típic d’aquesta època de l’any.

Fins i tot, en els darrers dies de la setmana dels barbuts hi ha hagut gebrades per les baixes temperatures nocturnes i la humitat.

Vistes del litoral palafrugellenc
Fotografia: Miquel Galceran

Pel que fa a la previsió meteorològica, durant la tarda del divendres es mantindrà el vent de tramuntana. Malgrat això, aquest anirà a la baixa al vespre. A partir de dissabte, el temps seguirà tranquil i unes temperatures similars a les dels dies anteriors, però més fredes a les nits. A més, Pascual remarca que el vent podrà fer augmentar la sensació de fred.

La temperatura del mar

Per acabar, Josep Pascual afegeix que l’increment registrat en la temperatura marítima és preocupant. Segons els registres des de l’any 1974, ha pujat una mica menys de dos graus. Ara és de 13,7 graus.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *