Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Ple extraordinari per presentar les mesures econòmiques

Escrit per el 12 de Maig de 2020

  • Els grups municipals de l’Ajuntament de Palafrugell continuen treballant per poder presentar les ajudes a comerç, turisme, famílies i col·lectius vulnerables en els propers dies.
  • Juli Fernández (PSC) creu urgent convocar aquesta sessió i acusa a l’equip de govern de manca d’iniciativa.

L’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, es mostrava optimista de poder fer el ple extraordinari per presentar les mesures econòmiques davant la crisi de la COVID-19entorn del 15 de maig“. Finalment aquesta sessió serà el proper dimarts 19 de maig. No obstant això, des de l’oposició han atacat amb duresa. Juli Fernández (PSC) considera que l’equip de govern li “manca iniciativa i planificació”.

L’Ajuntament de Palafrugell fa setmanes que treballa per presentar en un paquet de mesures econòmiques per beneficiar als principals afectats per la pandèmia del coronavirus. Des de l’inici es van marcar que fos un paquet consensuat amb totes les formacions municipals. En aquesta línia, Josep Piferrer apuntava a finals d’aquesta setmana o principis de la que ve per celebrar aquest ple.

Així, finalment, la sessió tindrà lloc dimarts 19 de maig. Tot i que, la demora en la convocatòria ha estat criticada pel principal partit a l’oposició, el PSC. Juli Fernández reclama més iniciativa i una manca de planificació.

A més, segons Fernández, encara no han rebut un document formal responent a les propostes econòmiques i socials que va plantejar el seu grup. D’altra banda, també apunta a que les primeres ajudes no arribarien fins el més d’agost. Per això, insta a convocar el ple extraordinari per presentar les mesures econòmiques amb urgència.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).