Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Juli Fernández: “Les ajudes que es plantegen no són suficients”

Escrit per el 13 de Maig de 2020

  • Destaca que el full de ruta que ha compartit el govern amb la resta de grups municipals segueix el fil conductor del PSC.
  • Malgrat que les postures no són molt allunyades, a una setmana vista no hi ha acord en les mesures econòmiques.

El cap de l’oposició de l’Ajuntament de Palafrugell reclama que l’equip de govern ha de fer un esforç més en el paquet de mesures econòmiques per fer front a la crisi social i econòmica derivada de la COVID-19. En aquest sentit, Juli Fernández apunta que “les ajudes que es plantegen no són suficients”.

Dimarts 19 de maig tindrà lloc la sessió extraordinària per presentar les ajudes directes als col·lectius més vulnerables, famílies i comerç i turisme. Unes accions que s’han treballat conjuntament entre tots els grups municipals del consistori. El líder socialista, Juli Fernández destaca que malgrat que el full de ruta es basa en les propostes que el PSC va fer arribar al govern, no són suficients. Per tant, encara no s’ha arribat a un consens.

El fet que la proposta del govern liderat per Josep Piferrer segueixi les línies marcades pels socialistes fa que les postures no siguin allunayades. Fernández detalla quins són els principals esculls que fan que encara no s’hagi arribat a un consens.

Unes qüestions econòmiques que, a priori, semblen salvables i que fan preveure un acord ampli de cara a la setmana vinent.

Les ajudes no arribaran fins a l’agost

D’altra banda, malgrat aquest acord al que esperen arribar, una de les crítiques de Juli Fernández ha estat la demora en la convocatòria d’aquest ple. El fet de fer-ho a mitjans de maig provocarà que les persones no puguin gaudir dels ajuts fins el mes d’agost.

En aquesta línia, l’edil palafrugellenc també ha estat crític amb la reacció del govern en aquests dos mesos des que va començar la crisi del coronavirus.

D’altra banda, el cap de l’oposició també ha alertat de la manca de manteniment del municipi. Considera que, tot i la situació, no s’han de descuidar els espais públics i els barris, sobretot de cara al turisme de proximitat que pugui venir. A l’enllaç podeu recuperar l’entrevista íntegra en la que Juli Fernández explica que les ajudes que es plantegen no són suficients.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).