Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’actualitat sobre les actuacions del Pla de Mobilitat

Escrit per el 24 de Juliol de 2021

  • Conversem amb el regidor de mobilitat Pau Lladó sobre l’estat actual de les actuacions de l’Àrea de Mobilitat.
  • D’entre altres temes, Lladó recorda les intencions del nou Pla de Mobilitat, anuncia noves actuacions i actualitza l’estat d’altres que ja han estat anteriorment presentades.

Continuant amb la conversa que vam mantenir durant la visita del regidor de mobilitat Pau Lladó als estudis de Ràdio Palafrugell, conversem sobre el procés del nou Pla de Mobilitat.

El Pla de Mobilitat, anteriorment presentat a Ràdio Palafrugell, ja compte amb 72 respostes de l’enquesta que es va llençar en línia. El que Lladó valora com un resultat molt bo, tenint en compte que fa menys d’un mes que es va publicar.

El Pla de Mobilitat amb la sostenibilitat

Una de les bases del nou pla de mobilitat, és treballar sota “el cognom de sostenible”. A continuació, Lladó recorda que es tracta d’un pla que durarà de l’any 2022 al 2028, amb dos mandats inclosos.

En aquest punt de l’entrevista, el regidor declara que aquest Pla de Mobilitat “és molt important que tothom se’l senti seu”. Per tant, el següent pas, consistirà a analitzar els resultats de l’enquesta i anar a parlar amb tots els veïns, veïnes i entitats implicades.

Un dels focus importants d’actuació per la mobilitat de la vila, és l’adequació dels entorns d’entrada i sortida dels centres escolars a Palafrugell. A continuació, Lladó ens parla sobre aquestes actuacions.

Preguntat sobre noves actuacions de mobilitat, Lladó declara que actualment treballen en l’adequació d’un nou espai per reduir el dèficit d’oferta d’aparcament al barri de la Sauleda. Un dels més poblats de Palafrugell.

La pacificació del centre del poble

Quant a l’objectiu de pacificació del centre del poble, Lladó ho defineix com la intenció “d’ordenar el centre”. Amb la intenció final d’equilibrar la circulació de vehicles amb la de persones i fer més espai digne per la gent.

Sobre les obres a la plaça del Priorat de Santa Anna, Lladó declara que s’està treballant l’obra amb els comerciants i que començarà passat l’estiu actual.

Finalment, adjuntem la conversa completa amb el regidor de mobilitat Pau Lladó. Per escoltar les preguntes relacionades amb la notícia actual, podeu passar al minut 35′ de l’entrevista a través del reproductor de continuació:


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).