Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


‘Pinzellades’, un homenatge a la pintura de Josep Puig

Escrit per el 12 de Març de 2021

  • L’exposició Pinzellades de Josep Puig es podrà visitar al Museu del Suro des de demà fins al 2 de maig.
  • Conversem amb Francesc Niell i Laia Aulet Puig sobre l’artista i el contingut de l’exposició.

Ràdio Palafrugell ha visitat aquest matí el Museu del Suro, l’espai que acull l’exposició Pinzellades de Josep Puig. Una obra creada per la família i amics del mateix artista, amb la col·laboració de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palafrugell i el Museu del Suro. A continuació, conversem amb la neta de l’artista, la Laia Aulet Puig i Francesc Niell.

D’entrada, Francesc Niell es remunta a la idea inicial per homenatjar a Josep Puig: Una exposició dins la programació de Flors i Violes en un espai més reduït de la vila.

A causa de la pandèmia de la COVID-19, l’exposició no es va poder fer per Flors i Violes. Però la nova oportunitat a l’espai del Museu del Suro, va fer possible Pinzellades en un format més gran i amb més obres per exposar.

Tot seguit, Laia Aulet comparteix com ha estat el procés de recerca i selecció de les obres de “Pinzellades”.

Una exposició que destaca per la varietat de tècniques pictòriques

En total, l’exposició acull uns 50 quadres de l’artista Josep Puig. D’entre ells, es poden observar diferents arts plàstiques, com la caricatura o la pintura sobre rajola. A continuació, la neta de l’artista ens explica que la gran varietat de quadres del seu avi ha comportat feina, però “ha estat fàcil”.

“Jo vull que aquests quadres els vegi la gent que no sap que el meu avi també havia tingut aquesta faceta de pintar més realista. Quan encara no havia trobat el seu propi estil”

Laia Aulet, néta de l’artista palafrugellenc Josep Puig.

L’exposició d’homenatge a Josep Puig, obrirà les portes demà 13 de març fins al dia 2 de maig. A continuació, en Francesc i la Laia ens parlen sobre possibles futurs projectes amb l’obra de l’artista.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).