Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Flors i Violes, valoració positiva de l’especial edició 2020.

Escrit per el 30 de Setembre de 2020

  • L’edició especial de Flors i Violes 2020, tanca amb un 90% d’assistència i molts bons resultats.
  • Destaquen la bona organització de l’equip, i el bon comportament dels assistents.

Aquest últim cap de setmana, a Palafrugell, es va celebrar l’edició d’enguany de Flors i Violes 2020. Recordem que va ser suspesa el darrer mes de maig, i s’ha volgut celebrar de la millor manera possible amb totes les mesures sanitàries al dia.

Des dels nostres estudis, hem tingut una conversa amb Francesc Niell. Un dels principals responsables de l’organització de Flors i Violes, per fer-ne una valoració de la jornada.

Amb la inestabilitat del temps, algunes actuacions no es van poder fer. Però, pel que fa a la majoria d’actuacions, es van poder dur a terme amb normalitat i estan molt contents amb el resultat. Tot seguit, Niell ens destaca el bon comportament dels i les assistents. “Tot va anar molt bé i la gent ho va passar molt bé”.

Des del dimecres, l’equip organitzador de Flors i Violes va estar treballant per a l’adaptació del perímetre a les distàncies recomanades per sanitat. Va haver un treball molt detallat de l’espai. Francesc en fa una valoració molt positiva sobre el muntatge i desmuntatge de l’edició i ho qualifica de “tot molt controlat”.

En termes generals, tot va funcionar molt bé segons en Francesc. Ens explica com, tot i la inestabilitat del temps, es va omplir el 90% d’aforament previst, en excepció d’algunes anul·lacions. Tot i això, tothom es va comportar molt bé, inclòs nens i nenes petits, que van respectar les distàncies al mateix temps que gaudien del concert.

Com a únic inconvenient, la suspensió de Ramon Mirabet i també el concert de nit de Mazonic, el qual era el toc estrella de l’edició. Tant de bo, com ens explica Francesc, es puguin guardar per la pròxima edició, si tot va bé, de maig 2021.

Valoració positiva de l’edició 2020

En definitiva, tanquen l’edició 2020 de Flors i Violes amb resultats molt satisfactoris. Tot i el repte de la nova organització pel canvi de dates, amb la complexitat afegida de les mesures sanitàries, Francesc ens explica com ho hi han pres com una prova per a possibles pròximes situacions.

A continuació, adjuntem la conversa sencera amb Francesc Niell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).