Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Pilar Pagès: “Regencós ha estat sempre un poble tranquil”

Escrit per el 17 d'Agost de 2021

  • L’alcaldessa de Regencós lamenta el macrobotellón amb 500 persones del passat cap de setmana, però apunta que es tracta d’un fet puntual.

(Imatge: Xavier Pi, ACN) Una de les informacions més destacades d’aquesta cap de setmana al Baix Empordà va ser el macrobotellón amb 500 persones que va tenir lloc a Regencós. L’alcaldessa de la localitat baixempordanesa, Pilar Pagès, lamenta els fets a Ràdio Palafrugell, però recorda que “Regencós ha estat sempre un poble tranquil“.

Fins a 500 es van aplegat per fumar i beure en un paratge boscós situat enmig de Regencós i Begur. Els joves concentrats van llançar pedres contra els Mossos que van haver d’activar agents antiavalots. Una actuació que va acabar a les sis de la matinada. Pilar Pagès, alcaldessa de Regencós explica que en una localitat com la seva, sense policia pròpia, les tasques de prevenció són més complicades.

D’altra banda, també apunta que mai han necessitat fer tasques preventives perquè el civisme de la gent ha estat exemplar. L’alcaldessa recorda que “Regencós ha estat sempre un poble molt tranquil”.

Per altra banda, davant dels incidents que hi està havent arreu de la comarca del Baix Empordà, Pagès s’ha mostrat comprensiva amb els mossos.

Un fet puntual que esperen que no es repeteixi

Insistint en el fet que el macrobotellot de dissabte a la matinada va ser un fet puntual, l’acaldessa de Regencós espera que no es torni a produir. No obstant aquest desig, assegura que si torna a passar, actuaran de la mateixa manera: avisant els mossos.

Més enllà que aquests tipus de concentracions estan prohibides, Pilar Pagès també apunta altres problemàtiques derivades dels botellots. Per exemple, l‘acumualció de vehicles, les deixalles que es generen i la perillositat que hi hagi un incendi.

Amb tot, Pagès fa una crida perquè el civisme i el respecte torni a imperar per tal que no es repeteixin les imatges d’aquest passat cap de setmana.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).