Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Millores en la il·luminació, la viabilitat i el mobiliari urbà

Escrit per el 14 d'Octubre de 2021

  • En les darreres setmanes s’han fet actuacions al poblat ibèric de Sant Sebastià, al Camp d’en Prats o al parc de la Sauleda, entre d’altres.

Un cop passada la temporada estival, l’àrea de Serveis ha realitzat diverses millores en diferents punts del municipi. El regidor de l’àrea Pau Lladó, repassa les actuacions que han tingut afectació en la millora de la il·luminació, la viabilitat i la reparació de mobiliari urbà.

Una de les primeres actuacions que es va fer va tenir lloc a Llafranc. En concret, es va renovar la instal·lació de la il·luminació al poblat ibèric de Sant Sebastià de la Guarda. Una zona que, tot i ser un punt d’interès cultural, no disposava d’una bona visibilitat al vespre.

Conversant sobre les actuacions al centre de Palafrugell, el regidor avança sobre la millora de la il·luminació a la plaça de Camp d’en Prats. Altrament, aquesta millora també resta pendent a la zona de la plaça del Centre d’Atenció Primària i al carrer de la Rajola.

D’altra banda, també s’han fet actuacions referents a millorar la viabilitat de certs carrers de la vila. Així, als carrers Ample, Frederic Martí Carreres, Balmes i Ramon Llull s’han revestit els escocells dels arbres mitjançant un conglomerat de grava vermella i resina. Pau Lladó, recorda que són vies per les que hi transiten molts vianants ja que suposen “l’accés al centre i als entorns escolars”.

El regidor de Serveis de l’Ajuntament de Palafrugell apunta que les actuacions s’han pogut executar gràcies a comptar amb una part del romanent. Amb la intenció de “millorar aspectes del poble i augmentar la seguretat. Així com l’accessibilitat al poble i la millora de la mobilitat”.

“Fer un municipi més amable i on tothom si sent-hi a gust”

En resum, el conjunt d’actuacions per a la millora de la viabilitat ha ascendit als 4.215 euros. Mentre que la millora de la il·luminació als diferents indrets de la vila, s’apropa als 20.000 euros. Aquest pressupost total ha permès actuar als indrets que menciona Lladó a continuació.

Finalment, l’edil palafrugellenc recorda la instal·lació de la tanca metàl·lica al barri de la Sauleda. El que descriu com un exemple del treball de manteniment del mobiliari públic urbà, que no sempre és respectat pels usuaris.

Per concloure, adjuntem la conversa íntegra amb el regidor de serveis i mobilitat de l’Ajuntament de Palafrugell, Pau Lladó.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).