Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’ajuntament destina 71.434 euros del romanent a diversos projectes

Escrit per a 3 de Setembre de 2021

  • La despesa va ser aprovada en el ple del passat dimarts
  • Es tracta de diversos projectes en les àrees d’Educació i Medi ambient

La sessió plenària de l’ajuntament de Palafrugell va aprovar aquest passat dimarts una modificació pressupostària per crèdit extraordinari i suplement de crèdit a càrrec del romanent de tresoreria en execució del Pla econòmic de mesures extraordinàries crisi sanitària.

Aquesta despesa va dirigida a programes de cohesió social i de transformació digital i ecològica. La regidora delegada d’hisenda, Olga Palahí, va ser l’encarregada de presentar les diferents modificacions i l’import que es destinarà a cada una de les partides.

La regidora delegada d’educació Mònica Alcalà va també aportar el seu gra de sorra en l’explicació d’alguns dels projectes que afecten a la seva àrea

Així mateix, el regidor de Medi Ambient Marc Heras també va fer un petit incís en els temes de transformació digital i ecològica que s’han inclós en aquesta modificació presupostària, en especial el portal de mapes.

Aprovat per unanimitat

Els tres grups de la oposició van donar el seu suport, amb matisos, a la proposta de l’equip de govern. Així ho defensava Joan Farré, de Ciudadanos, que hi donava el seu suport per ser partides mediambientals i digitalització.

Alfons Rius, de Palafrugell en Comú Podem, destacava que el seu grup va ser l’únic de l’oposició que va votar a favor de les propostes de despesa del romanent de l’ajuntament.

Juli Fernàndez, del PSC, destacava que aquestes són unes modificacions que segueixen la línea del que ells defensaven, hi votarien a favor.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *