Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Pau Lladó: “Garantim l’activitat econòmica a Llafranc”

Escrit per el 17 de Febrer de 2020

  • El regidor de Serveis i Mobilitat avança que s’està treballant per reestablir la “normalitat” dels establiments de Llafranc.
  • Lladó ha expressat el malestar per les crítiques socialistes que “trenquen el bon rotllo que hi ha hagut amb tots els representats de l’oposició”.

Pau Lladó avança a Ràdio Palafrugell que “garantim l’activitat econòmica i el pas de la gent a Llafranc“. El regidor de Serveis apunta que estan treballant per aconseguir que els establiments tornin a la “normalitat” de cara a l’inici de la temporada turística. A més, explica que han prioritzat la seguretat de les persones.

Juli Fernández, líder del PSC de Palafrugell ha criticat a l’equip de govern de “passivitat” per no refer els danys de Glòria al passeig de Llafranc. En aquest sentit, Pau Lladó, remarca que abans d’actuar han analitzat la situació i que s’ha treballat per millorar la seguretat.

D’altra banda, Lladó ha mostrat el malestar de l’equip de govern. “Ens sap molt greu que d‘una desgràcia es vulgui fer política” destaca Pau Lladó. A més, l’edil republicà també apunta que la comunicació que s’ha fet des del consistori ha estat exemplar. Segons Lladó s’ha informat a temps real del que passava a tots els portaveus de l’oposició.

Garantir l’activitat econòmica de cara a l’època turística

Un altre punt al que es feia referència des del PSC de Palafrugell era la manca d’actuacions de cara a l’època turística. Per la seva banda, Pau Lladó avança que “garantim l’activitat econòmica i el pas de la gent a Llafranc”.

Així, la primera acció que es farà serà la col·locació de diversos “New Jerseys” que permetran tornar a la “normalitat”. D’altra banda, des del govern també s’apunta a millorar la seguretat. Així, han de decidir com actuar per garantir que la gent no s’acosti a la zona de l’esvoranc des de la platja.

Per últim, Lladó també ha recordat que això serà una mesura provisional. Així, per refer el passeig de Llafranc s’ha de fer un projecte, fer-ne el concurs públic, licitar-lo i posar-lo a exposició pública. En aquest sentit, també des de l’Ajuntament estan amatents a quina serà l’ajuda que rebran per reparar els danys.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).