Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El PSC critica la manca d’actuacions per refer el passeig de Llafranc

Escrit per el 17 de Febrer de 2020

  • Juli Fernández acusa al govern de “passivitat” per començar a millorar els danys ocasionats per Glòria.

A través d’una nota de premsa el PSC de Palafrugell critica la manca d’actuacions per refer el passeig de Llafranc. En aquest sentit, acusa de “passivitat” a l’equip de govern per posar fil a l’agulla per reparar els efectes del Glòria.

Juli Fernández remarca la manca de propostes per arreglar el passeig de Llafranc. Explica que la setmana passada el govern va mantenir una reunió amb els afectats que, com els portaveus, no van rebre cap proposta. Així doncs, el líder socialista reclama que el govern encara no ha donat calendari per reparar els danys ocasionats pel Glòria. A més, apunta que les obres no començaran fins passat l’estiu.

Per tot això, Fernández denuncia que s’haurien d’haver fet unes primeres obres d’urgència per consolidar el mur. A més, també remarca que s’haurien d’haver habilitat les partides pressupostaries per fer les obres i els projectes amb la màxima urgència, per tal d’acabar les obres per Sant Joan.

Per tots aquests motius el PSC critica la manca d’actuacions per refer el passeig de Llafranc i acusa de passivitat a l’equip de govern.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).