Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Prop de 400 persones mostren el seu suport amb Palestina

Escrit per el 20 de Maig de 2021

  • Conversem de nou amb els membres de l’organització Palafrugell amb Palestina, els quals fan un balanç positiu de la concentració.
  • Segons dades aproximades, unes 400 persones es van aplegar ahir per demostrar el seu suport amb Palestina i denunciar la violència que exerceix Israel.

Dediquem uns minuts del programa matinal de Ràdio Palafrugell per contactar amb l’organització Palafrugell amb Palestina. El motiu, el gran èxit de participació que va demostrar tenir el poble de Palafrugell davant el conflicte que es viu actualment en l’estat d’Israel.

En primer lloc, els membres de Palafrugell amb Palestina aprofiten l’altaveu de Ràdio Palafrugell per agrair la participació de la població palafrugellenca i voltants.

D’entre el procediment de l’acte, destaca l’actitud pacífica dels i les persones que hi van formar part, el minut de rolex day date mens 118235 36mm white dial rose gold tone silenci dedicat a les víctimes del conflicte a Palestina i la lectura del manifest.

D’entre les aportacions els convidats, es localitzaven noms com Rosa Regàs, Cyril Torres i Mohamed Abbaoui. Unes aportacions per donar visibilització al conflicte palestí i a favor de la pau mundial.

Tal com explica el membre de l’organització Palafrugell amb Palestina a continuació, en el moment de dissolució de la concentració tothom es va dirigir cap al Carrer Sant Sebastià de manera ordenada i pacífica.

Segons els càlculs de l’organització, la concentració va comptar amb la participació de prop de 400 persones repartides entre Plaça Nova i voltants

Descriuen que “no tenen paraules” i que “estan molt emocionats i orgullosos” del que es va viure ahir a Palafrugell. En aquest sentit, destaquen l’ajuda i iniciativa del jovent de Palafrugell.

En resum, la concentració d’ahir va superar totes les expectatives de Palafrugell enter the giveaway now amb Palestina. Tot seguit, l’organització recorda que “això no s’acaba aquí”.

D’altra banda, des de Palafrugell amb Palestina comparteixen que el canal de comunicació principal de l’organització és Instagram. Des d’on es troben oberts i obertes a rebre qualsevol proposta o consulta.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).