Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Concentració a plaça Nova en suport de Palestina

Escrit per el 19 de Maig de 2021

  • Avui a les 19h es durà a terme un acte en solidaritat amb el poble palestí. L’acte ha estat organitzat pel grup Palafrugell amb Palestina.
  • Conversem amb un dels seus representants sobre el conflicte i l’acte d’aquesta tarda.

Avui a les 19h es durà a terme una concentració a plaça Nova en suport de Palestina. L’acte ha estat organitzat pel grup Palafrugell amb Palestina. Avui, des de Ràdio Palafrugell, contactem amb el seu representant per conèixer amb detall la concentració d’avui i més sobre el conflicte.

En primer lloc, el representant aclareix que es tracta d’un acte públic i sota les mesures de seguretat establertes. La concentració pacífica, en suport de Palestina busca reivindicar la llibertat del poble palestí i donar veu al genocidi que està duent a terme l’estat d’Israel.

Des de Palafrugell amb Palestina, l’objectiu és intentar donar visibilitat a una causa justa i a favor de la pau. Ja que tal com escoltem a continuació, creuen que no se li dóna la importància que el conflicte mereix.

A continuació, el representant del grup entrevistat posa en antecedents a l’audiència que desconeix el conflicte. El qual, no és nou.

D’altra banda, el representant inclou la mala gestió del conflicte que fan els altres països com a part de la reivindicació. En aquest sentit, la concentració d’aquesta tarda comptarà amb la realització pública d’un manifest amb diversos convidats o convidades que no es desvetllaran fins hores abans.

Per concloure, enllacem el compte d’Instagram Palafrugell amb Palestina i el reproductor amb la conversació completa amb el seu representant.

Alguns dels joves que han estat difonent la concentració – Palafrugell amb Palestina

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).