Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell torna a organitzar la Festa de Cap d’Any

Escrit per el 13 de Desembre de 2021

  • A diferència dels anys anteriors, no es repartirà el raïm, tot i que continua la festa posterior amb Kharloss Selektah i els Trompats.

A poc més de 15 dies per acabar aquest 2021, la idea és que a Palafrugell es torni a celebrar la Festa de Cap d’Any. Així, a les 23:30h es fa una crida per congregar-se davant l’església per donar la benvinguda al 2022. A diferència dels 4 anys anteriors no es repartirà el raïm ni tampoc el cava. A més, l’ús de la mascareta serà obligatori en tot moment.

L‘Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) I l’àrea de Cultura tornen a organitzar la Festa de Cap d’Any, després que l’any passat no se celebrés. No obstant això, resten pendents de l’evolució de la situació sanitària per si cal modificar o anul·lar la proposta. Marta Moreno, tècnica de l’IPEP explica que el format serà molt semblant als dels últims anys.

Així, la principal diferència és que no es repartirà el raïm ni tampoc la copa de cava. No obstant això, des de l’organització s’admet que no poden controlar que la gent no es porti el raïm de casa. Un cop s’hagi donat la benvinguda al 2022, serà el torn per l’associació de Els Trompats i Kharloss Selektah que escalfaran a tota la gent que hagi decidit quedar-se a Palafrugell.

Ruta pels bars, però sense bus de nit

D’altra banda, una de les característiques d’aquesta festa, és la ruta posterior a l’acte de la plaça de l’església pels bars i locals de nit de Palafrugell. Marta Moreno detalla que enguany hi participen 7 locals, tot i que no es posarà el servei de bus que portava a la gent d’un negoci a un altre.

Des de fa setmanes, per accedir a aquest tipus d’establiments és necessari disposar d’un certificat de vacunació o d’una prova PCR negativa. En aquest sentit, Moreno explica que dies enrere van organitzar una reunió entre negocis i Policia per recordar-los aquesta mesura.

Així doncs, si les autoritats sanitàries no diuen el contrari, Palafrugell tornarà a celebrar la Festa de Cap d’Any a la plaça de l’església. Per a qualsevol canvi, des de l’organització recomanen seguir les xarxes socials de l’IPEP o de l’àrea de Cultura.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).