Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Cap d’any 2020 a Palafrugell

Escrit per el 16 de Desembre de 2019

  • Prèvia festiva i raïm a la plaça de l’església amb continuïtat a diferents establiments d’oci nocturn enllaçats amb un autobús

La Marta Moreno, Agent pel Desenvolupament Local de l’IPEP ha visitat Ràdio Palafrugell per parlar-nos del Cap d’Any 2020 a Palafrugell. Per 4t any consecutiu les àrees de Promoció Econòmica i Cultura organitzen la prèvia i el post campanades.

El proper 31 de desembre es tornarà a utilitzar la mateixa formula festiva per l’èxit dels darrers anys. A més de les campanades des de la plaça de l’església també hi haurà una ruta de bars. Així, un autobús portarà a aquells que vulguin fer festa grossa de forma segura.

El recorregut començarà a la plaça del Sol, a la rotonda de la BP a les 1:30h. En aquell punt els participants podran anar al Sol de Nit i al Metro. L’autobús seguirà el trajecte pel carrer Torres i Jonama fins al Pou d’en Bonet, facilitant-ne la mobilització  fins al Candela i el Harold’s. D’altra banda, des d’allà es dirigirà al Camp d’en Prats donant la oportunitat de poder prendre alguna cosa al Daltònic. Tot seguit, baixarà tot el Barris i Buixó fins al Funky Pizza. Aquest autobús seguirà aquesta ruta circular fins fins a les 6 del matí.

Per acabar la festa, o per començar el dia, tothom està convidat a gaudir de la primera sortida del sol al Far de Sant Sebastià. S’hi podrà anar també amb autobús. I finalment, sense dubte, el millor acompanyament serà una bona xocolata calenta i sardanes a càrrec de la cobla Baix Empordà.

Així doncs, el cap d’any 2020 a Palafrugell tornarà a ser una festa de més de 8 hores. Podeu escoltar a la Marta Moreno de nou al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).