Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell tindrà un gran parc a l’actual recinte firal

Escrit per el 14 d'Abril de 2021

  • Durant la primera fase de l’Avinguda Espanya també es farà una nova zona verda per millorar la imatge de Palafrugell.

Lluís Ros, regidor d’Obra Pública de l’Ajuntament de Palafrugell ha avançat que aprofitant la primera fase de les obres de l’Avinguda Espanya, es farà un gran parc a la zona de l’actual recinte firal. Es tractarà d’un espai amb vegetació, zones de joc infantil i de descans.

Amb l’objectiu de donar una millor imatge a l’entrada del municipi, l’Ajuntament de Palafrugell farà una gran zona verda a l’actual recinte firal, paral·lel a l’Avinguda Espanya. Així ho ha avançat Lluís Ros, regidor d’Obra Pública.

Aquesta nova adequació de l’espai es farà aprofitant l’execució de la primera fase de l’Avinguda Espanya. Una primera actuació que afectarà des de la plaça Pallach fins al recinte firal.

D’altra banda, Lluís Ros també ha apuntat la possible col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà atesa la proximitat del Centre Tramuntana.

En total, doncs, Palafrugell disposarà d’un gran parc a la zona del recinte firal de prop de 14.000 metres quadrats.

Els treballs podrien començar a l’estiu

Tot i que les obres es faran visibles després de la temporada d’estiu, Lluís Ros, també ha avançat la possibilitat que alguns treballs comencin el juny. En aquest cas serien obres que no afectarien el trànsit de l’Avinguda Espanya. Aquestes obres serien les que haurien de solucionar els problemes amb les aigües plujanes com ha explicat el regidor palafrugellenc.

D’altra banda, Ros ha recordat que en tot cas, el desdoblament no significarà que hi hagi més velocitat a l’entrada del municipi. Així, ha assegurat que el que es busca és que hi hagi un trànsit dens, però fluïd.

Per últim, l’edil d’Obra Pública, ha destacat que a més de millorar la imatge lateral d’aquest tram, també es dotarà d’un gran espai als veïns i veïnes del municipi.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).