Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell reparteix un kit de neteja als amos dels gossos

Escrit per a 19 d'Octubre de 2021

  • Els establiments i comerços del centre del municipi es queixen que alguns usuaris no recullen les deposicions dels animals de companyia i que no netegen els orins.
  • L’àrea de Qualitat Urbana ha iniciat la campanya “Neteja per mi. Fes-me sentir orgullós” per fer front a aquesta problemàtica.

Aquesta setmana l’àrea de Qualitat Urbana ha començat la campanya ‘Neteja per mi. Fes-me sentir orgullós’. Es tracta d’una iniciativa per incentivar que els amos dels gossos recullin les femtes i també netegin els pipins. Aquesta campanya s’ha iniciat per les queixes dels establiments i els comerços del centre del municipi. A més de la informació, també es repartirà un kit de neteja als amos dels gossos per tal d’animar a fer aquest canvi de xip.

Diana Lledó, cap de Qualitat Urbana de l’Ajuntament de Palafrugell reconeix que hi ha una problemàtica amb alguns amos de gossos que no recullen les deposicions dels seus animals. Un problema, però que s’han detectat en molts municipis. Les queixes, però, dels establiments del centre de Palafrugell, ha provocat que s’hagi impulsat aquesta campanya.

Tots els comerços de Palafrugell que s’han adherit a la campanya, s’identifiquen amb un cartell als establiments amb el missatge “Neteja per mi, fes-me sentir orgullós”. Un missatge destinat a conscienciar als i les propietàries dels animals de companyia.

Tot i que la sensibilització amb la recollida de les caques és cada vegada major, no passa el mateix amb els pipins. En aquest sentit, esperen que la campanya ajudi a canviar la mentalitat dels amos dels animals de companyia.

“Neteja per mi. Fes-me sentir orgullós” ofereix un kit de neteja gratuït als amos de gossos

Per aquest motiu, des de l’àrea repartiran un kit de neteja als amos dels gossos. Aquest estarà format per bosses per recollir les femtes i una ampolla per netejar l’orina. Lledó recorda que les miccions dels gossos són molt corrosives i malmeten el mobiliari urbà.

A partir de divendres d’aquesta setmana, l’Àrea de Qualitat Urbana repartirà els kit de neteja a Plaça Nova els dies 22, 23 i 24 al matí. Després, es podran recollir a les oficines de l’Àrea. L’obtenció del kit de neteja, és gratuïta.

Des de l’Àrea, s’han fet arribar les cartes informatives als centres veterinaris i botigues especialitzades en alimentació animal de Palafrugell. Per a més informació, podeu visitar el web de l’Àrea de Qualitat o escoltar la conversa íntegra amb la Diana Lledó al reproductor de continuació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *