Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell punxa 876 vacunes a majors de 12 anys

Escrit per el 13 d'Agost de 2021

  • La marató de vacunació d’ahir a Palafrugell va administrar un total de 876 vacunes. En total se’n disposaven 1.200 dosis.
  • Durant la jornada, vam visitar les instal·lacions del pavelló per conversar amb la directora del CAP Palafrugell Lola Lario sobre l’evolució de la jornada.

Segons dades recuperades del SSIBE, la marató de vacunació d’ahir a Palafrugell va punxar un total de 876 vacunes a majors de 12 anys. Ràdio Palafrugell va apropar-se a les instal·lacions del pavelló annex poliesportiu on es desenvolupava la jornada de vacunació.

La doctora Lola Lario, directora del CAP Palafrugell va fer una radiografia del perfil de persones que van assistir a la jornada. En aquest sentit, cal recordar que, per primer cop, també la marató també s’adreçava als menors de 16 anys.

Segons apuntava la doctora Lario les persones que van visitar la marató de vacunació hi havia persones de totes les franges d’edat. A més, de destcar al presència d’estrangeres o de segona residència.

Palafrugell va administrar un total de 876 vacunes

Segons dades recuperades del SSIBE, la marató de vacunació d’ahir a Palafrugell va administrar un total de 876 vacunes. Tot i que la idea era administrar primeres dosis, a última hora de la tarda també se’n van punxar de segones. Lario explicava que el 2 de setembre es repetirà la jornada per posar les segones dosis.

Per últim, preguntada sobre les cues d’espera durant la marató, Lario detallava que a mig matí el ritme era tranquil i no es formaven cues excepte a primera hora. Tot i així, si que s’hi van tornar a formar algunes a hora punta de la tarda.

Per últim, recordar que les segones dosis de les primeres que es van punxar ahir, s’administraran el proper dijous 2 de setembre.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).