Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell vacuna a partir dels 12 anys sense cita

Escrit per el 11 d'Agost de 2021

  • Demà dijous 12 d’agost Palafrugell disposarà de 1.200 vacunes per adminstrar als majors de 12 anys.
  • Es tracta de primeres dosis i està obert a qualsevol ciutadà, no només els empadronats al municipi.

Aquest dijous 12 d’agost Palafrugell vacuna a partir dels 12 anys sense cita prèvia. La jornada començarà a les 8:30h i s’allargarà fins a les 19h o fins esgotar les 1.200 dosis. Lola Lario, directora del CAP de Palafrugell recorda que es tracta de primeres dosis i que qualsevol persona, empadronada o no al municipi, s’hi pot apropar.

La doctora Lola Lario, directora del CAP de Palafrugell obre les portes del seu despatx a Ràdio Palafrugell per donar els detalls de la nova jornada de vacunació que tindrà lloc demà al municipi. Lario es mostra optimista de poder esgotar les 1.200 dosis contra la COVID disponibles.

La jornada arriba en un moment en el que el ritme de vacunació s’ha alentit a causa de les vacances d’estiu. Per això, la jornada s’ha obert als infants a partir dels 12 anys. La doctora Lario recorda que els menors d’edat han de venir acompanyats pels seus progenitors o tutor legal. A més de remarcar que ja han de tenir els 12 anys complerts.

Com en totes les jornades de vacunació que s’han impulsat des dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, l’objectiu és incrementar els percentatges de vacunació.

En aquest cas, de primeres dosis i posant el focus en les franges de 16 a 34 anys que són les que presenten els índexs més baixos a Palafrugell. D’altra banda, les segones dosis s’aplicaran el 2 de setembre.

Les embarassades millor que es vacunin a l’hospital

Tot i que les embarassades també poden assistir a la jornada de vacunació, Lario apunta que el millor es que ho facin a l’Hospital de Palamós. En aquest sentit, recorda que des del CAP poden fer la derivació al centre hospitalari.

Per últim, la directora de l’ABS de Palafrugell, explica que no és necessari ser de Palafrugell per poder-se vacunar en aquesta jornada. Podeu recuperar la entrevista amb la doctora Lola Lario al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).