Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell ha acollit el rodatge de la sèrie Red Lights

Escrit per el 8 d'Octubre de 2019

  • La sèrie estarà protagonitzada per Carice Van Houten, “The Red Woman” a Joc de Trons

Palafrugell ha acollit el rodatge de la sèrie Red Lights, una producció holandesa. A més, Llafranc, també ha estat un dels llocs escollits per enregistrar imatges d’aquesta sèrie televisa produïda pel Warner Bros. Internacional d’Holanda. La sèrie televisiva constarà, en la seva primera temporada, de 10 episodis de 50 minuts de durada cadascun.

En Narcís Mir, ens explicava els detalls d’aquesta sèrie a la secció de sèries de l’Hora del Peix Fregit d’aquest dilluns.

Secció de sèries amb en Narcís a l’Hora del Peix Fregit

Així, a partir de l’any vinent es començarà a emetre aquesta producció en el que Palafrugell ha acollit el rodatge de Red Lights.

Carice Van Houten el gran reclam

Un dels elements destacats d’aquesta nova producció europea és que compta amb una de les actrius més reconegudes del panorama europeu, Carice Van Houten. L’actriu va tenir un paper protagonista a la sèrie Joc de Trons. En aquest sentit, Van Houten interpretava a Lady Melisandre, també coneguda com The Red Woman.

D’altra banda, també hi ha la presència de Halina Reijn. Reijin i Van Houten ja havien coincidit anteriorment, concretament al film  “Black Book” de Paul Verhoeven. Així, són les dues cares amb més projecció internacional que actualment tenen els Països Baixos.

Moment del rodatge que va tenir lloc a l’Ajuntament de Palafrugell. Imatges Narcís Mir

La història se centra en el triangle que formaran una famosa cantant de clàssica, una dona que ha estat treballant com a prostituta durant molt anys i un agent de policia belga.

Un dels elements que fa atractiva aquesta producció és que proposa dues protagonistes provinents de móns antagònics fins un món dictat per un conjunt de normes molt diferents, on hi entren les relacions entre sexe i poder, a través d’una xarxa d’amics i enemics.


Moment del rodatge que va tenir lloc a l’Ajuntament de Palafrugell. Imatges Narcís Mir

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).