Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell Gent Gran suma 3 noves defuncions

Escrit per el 28 d'Abril de 2020

  • Des de dijous no hi havia noves dades i avui s’ha conegut que les morts a la residència de Palafrugell ja han pujat fins a 25.

Des de la setmana passada l’actualització dels casos de COVID-19 per part dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE)es fa cada dimarts i dijous. Així, des de la darrera informació Palafrugell Gent Gran (PFGG) suma 3 noves defuncions. Pel que fa a positius el SSIBE ha detectat al Baix Empodà 450 casos.

L’Hospital de Palamós també ha sumat dues morts respecte dijous. Al centre hospitalari ja hi ha hagut 18 morts des de l’inici de la pandèmia. A més, actualment hi ha 21 pacients ingressats amb coronavirus confirmats i 11 més que esperen aïllats a tenir els resultats de les proves. Les xifres positives les trobem en les altes hospitalàries. Així, des del 13 de març s’han donat d’alta a domicili 103 persones

Una setmana més, el punt més sensible de la comarca continua essent la residència palafrugellenca. En total des de la inici de la crisi, s’han produït 25 morts. Per tant, des de dijous al centre Palafrugell Gent Gran suma 3 noves defuncions. A més, hi ha 44 residents que han donat positiu per coronavirus i 4 més que esperen resultats. L’altra cara de la moneda són les altes. En total, 11 pacients han superat la COVID-19

Per últim, respecte els professionals del SSIBE, la darrera actualització deixa 42 persones infectades per coronavirus, 6 dels quals ingressats a l’Hospital de Palamós. D’altra banda, continua havent-hi 35 més que resten aïllades pendents de resultats.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).