Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell estrenarà decoració nadalenca

Escrit per a 29 de Novembre de 2021

  • A més de l’avet de 6 metres que va se novetat l’any passat, també hi haurà altres figures repartides pel centre del municipi.
  • També es fa una aposta pel comerç local i a través d’Oohxigen se sortejaran 10.000 euros per a una única persona.

Aquest divendres es dona el tret de sortida a la campanya de Nadal a Palafrugell amb l’encesa de llums. Des de l’Insititut de Promoció Econòmica han impulsat diverses activitats a peu de carrer per tal de donar una empenta al comerç local. Així, entre les principals novetat hi ha el fet que el centre de Palafrugell estrenarà decoració nadalenca.

La campanya de Nadal a Palafrugell posarà el focus sobre tres eixos principals. El primer d’aquests serà millorar la imatge de la zona centre. En aquest sentit, Cristina Martí, tècnica de l’IPEP avança que a més de l’avet gegant que hi haurà a plaça Nova també hi haurà tres figures de grans dimensions.

Aquestes estaran repartides per la zona comercial centre del municipi i que volen que serveixin com a reclam perquè la gent s’hi faci fotografies. A més, en aquesta línia, a través de l’etiqueta #NadalaPalafrugell les persones que comparteixin les seves fotografies a les xarxes socials podran entrar en el sorteig d’unes entrades pel Festival Cap Roig 2022.

Sorteig de 10.000 euros per un sol guanyador

Amb l’esperit donar un cop de mà al sector comercial en unes dates tan assenyalades, l’IPEP i Oohxigen tornen a portar la ruleta de premis. Una iniciativa que es fa per tercer any i que ha tingut molt bona acollida. A més, Cristina Martí també explica que enguany se sortejaran 10.000 euros per un sol guanyador.

Tanmateix, els carrers estaran animats amb la instal·lació del fil musical, que seguirà l’horari comercial i estarà actiu fins al 6 de gener. A més, també destaquen les activitats infantils i familiars que s’han programat, com un Trenet de Nadal, jocs gegants tradicionals, el Caga Tió popular, màgia itinerant, entre moltes altres activitats organitzades per les entitats i associacions del municipi .

Per últim, respecte a la pista de Gel, Cristina Martí apunta que el fet que no se celebri els permet enfocar-se en d’altres accions per dinamitzar el comerç. Tot i reconèixer que enguany encara no s’han acabat de desenvolupar aquestes accions, és una nova línia a seguir en els propers anys.

Podeu recuperar l’entrevista íntegra amb Cristina Martí en la que destaca que Palafrugell estrenarà decoració nadalenca a continuació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *