Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell és un dels primers municipis que aprova un pla de sequera

Escrit per el 29 de Març de 2023

  • El regidor de Medi Ambient de Palafrugell, Marc Heras, va explicar al ple municipal que els municipis majors de 20.000 n’han de tenir un.

Palafrugell és un dels primers 27 municipis majors de 20.000 habitants que aprova un pla de sequera. Així ho va afirmar el regidor de Medi Ambient de Palafrugell, Marc Heras, al ple municipal ordinari del mes de març. El regidor va especificar que els municipis majors de 20.000 habitants n’han de tenir un.

Marc Heras afegeix que s’han tingut en compte els suggeriments de l’Agència Catalana de l’Aigua, que s’aniran incorporant en les modificacions del pla.

El pla de sequera va aprovar-se per unanimitat. El regidor de Ciutadans, Joan Farré, va felicitar els tècnics de l’Ajuntament i va destacar que “servirà per fer front a la sequera que tenim”.

Per altra banda, el regidor de Palafrugell en Comú Podem, Alfons Rius, va mostrar la preocupació de la sequera a l’estiu i l’efecte del turisme. També, va demanar a l’Ajuntament valorar l’opció de no instal·lar les dutxes a les platges aquest estiu.

Xavier Rangel, regidor del PSC de Palafrugell, va destacar la necessitat de tramitar-lo per “la urgència de l’escenari actual”.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).