Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell entrega la Medalla d’Honor de la Vila

Escrit per el 10 d'Abril de 2021

  • L’objectiu és reconèixer la tasca de tota la gent del municipi que ha estat a primera fila en la lluita contra la COVID-19.
  • L’acte d’entrega de la Medalla d’Honor de la Vila ha sigut de caràcter privat i amb aforament limitat.

Aquesta tarda ha tingut lloc l’acte d’entrega simbòlica de la Medalla d’Honor de la Vila. L’objectiu ha estat reconèixer la tasca de tota aquella gent del municipi que al llarg del darrer any ha estat a primera línia en la lluita contra la Covid-19.

En primer lloc, l’acte ha estat de caràcter privat i amb aforament limitat. En aquest sentit, només hi han assistit els representants de les entitats homenatjades i les autoritats del municipi. La resta de gent, l’ha pogut seguir en directe a través del web www.palafrugell.cat.

Un punt important és que la iniciativa és va pensar el passat estiu. Però a causa de l’empitjorament de la pandèmia, s’ha hagut d’ajornar en diverses ocasions.

En efecte, han rebut el títol simbòlic a la màxima distinció protocol·lària i trajectòria en la lluita contra la Covid-19: Protecció Civil; Càritas; Creu Roja; El personal del Centre d’Atenció Primària; El personal de l’Asil; Tot el personal del Patronat Palafrugell Gent Gran; Tots els voluntaris/es que hi han participat d’alguna manera desinteressada; L’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament i la Policia Local.

Record a les víctimes

Per concloure, en l’acte s’ha celebrat un homenatge en record a totes les víctimes. En aquest sentit, s’ha instal·lat una placa entre la plaça de Can Mario i l’Ermengarda amb la intenció de recordar totes les víctimes de la Covid-19 al municipi.

Placa en record a les víctimes de la COVID del municipi

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).