Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell en Comú critica la sentència del procés

Escrit per a 21 d'octubre de 2019

  • El grup municipal la considera dura i desproporcionada perquè posa en entredit la llibertat d’expressió i manifestació.

L’agrupació Palafrugell en Comú critica la sentència del procés que es va conèixer dilluns passat. En aquest sentit, la consideren dura, desproporcionada i perillosa per el que significa de limitació del lliure dret d’expressió i manifestació de tothom. A més, demanen l’excarceració dels polítics i polítiques tancats a la presó amb la màxima urgència.

D’altra banda, amb idèntica urgència, reclamen al Govern de la Generalitat que, en ús de les seves competències, els apliqui el règim penitenciari més favorable mentre no siguin en llibertat.  També  han volgut manifestar la seva solidaritat amb tots ells, elles i les seves famílies.

Remarquen que en  el  camí  cap  al  referèndum  que  permeti  a Catalunya decidir,  donen  suport  a  les manifestacions i  als  partits  que  per  vies  estricta  i  escrupolosament  democràtiques defensen aquestes posicions. A més, posen de manifest que només veuen el diàleg com a única sortida de la situació actual. Així, creuen que és el camí  cap a solucions  pel  principal  problema  que  tenen  actualment Catalunya i Espanya.

Per últim, també han volgut apuntar que rebutgen  qualsevol  manifestació  de  violència  per  ser  contrària  a  totes  i  tots  els catalans. Així doncs, el grup municipal Palafrugell en Comú també critica la sentència del procés. Cal recordar que els comuns tenen un nou portaveu al consistori, el professor de l’INS Baix Empordà, Alfons Rius que agafa el relleu de Miquel Puig. Un fet que es va conèixer en el passat ple del mes de setembre.

Palafrugell en comú critica la sentència del procés
Alfons Rius en una conversa amb Ràdio Palafrugell

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *