Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell commemorarà el Dia Mundial de la Salut Mental amb tallers

Escrit per el 9 d'Octubre de 2023

  • La Federació Mundial de la Salut Mental va promoure el dia, el 10 d’octubre, per equiparar la salut mental amb la salut física.

Palafrugell commemorarà el Dia Mundial de la Salut Mental del 10 d’octubre amb tallers. La Federació Mundial de la Salut Mental va promoure el dia per equiparar la salut mental a la salut física. Del 10 d’octubre al 5 de novembre, la comissió de Salut Mental del Consell de Benestar Social de Palafrugell ha programat jornades en diferents espais de Palafrugell.

Començaran amb un taller d’alimentació i emocions a Can Genís el dimarts, 10 d’octubre de 17.30 a 19 hores. L’organitza el Centre de Distribució d’Aliments per posar consciència sobre la manera d’alimentar-se, com afecta en les emocions i com influeix el menjar en el dia a dia. Cal inscriure’s per WhatsApp al 649 87 44 16.

El dimecres, 11 d’octubre d’11 a 13 hores hi haurà una caminada amb relaxació guiada per aprendre a gaudir de l’exercici físic i el benestar emocional i psicològic. Cal portar una tovallola o un mocador per asseure’s a terra. El punt de sortida és davant del Centre Tramuntana, l’organitza Dipsault i cal inscriure’s per WhatsApp al 649 87 44 16.

Per altra banda, el dimecres, de 18 a 20 hores, la psicòloga Imma Martí, del CAP de Palafrugell, impartirà un taller d’autogestió del benestar a Can Genís. És un taller vivencial amb dinàmiques participatives per treballar la gestió del benestar emocional, físic i mental. L’organitza els Educadors de Carrer.

El dimarts, 24 d’octubre Núria Pi, directora de formació Support-Girona, farà una xerrada sobre els drets humans i la salut mental. Després, inauguraran l’exposició d’art “Univers Creatiu” del Club Social de Palafrugell. Serà a Can Genís a les 16 hores i ho organitza Associació Família i Salut Mental.

El dimecres, 25 d’octubre Pegàs de foc i la Fundació Tresc farà una jornada d’Empoderament juvenil i salut mental. Constarà de dues ponències d’experts i una taula de debat de joves. Va dirigida als professionals que treballen i acompanyen a joves. Serà al Museu del Suro i aviat obriran les inscripcions.

Per acabar, el diumenge, 5 de novembre a les 10.30 hores, Blanca Vélez impartirà una sessió de dansa teràpia a les sales del Museu del Suro i a porta tancada. Ho organitza el museu amb el SSIBE i l’ICS i cal inscriure’s al 972 30 78 25.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).